5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată Netflix

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Fratele lui Pablo Escobar dă în judecată reţeaua Netflix din cauza serialului Narcos: „dacă nu primim ceea ce cerem, le închidem serialul”. Bărbatul cere despăgubiri de 1 miliard de dolari, relatează Cinemagia.
Fratele lui Pablo Escobar, în vârstă de 71 de ani, se numeşte Roberto de Jesus Escobar Gaviria. Pe când se afla în conducerea cartelului de la Medellin, Gaviria era atât contabil cât şi „asasin şef”, scrie site-ul complex.com. În pofida trecutului său, Gaviria declara în 2014 că viaţa de mafiot este „undeva în urmă”, descriindu-se ca „un om bun”.
Procesul, intentat de către Escobar Inc. – o companie înfiinţată de către Gaviria, a atacat pe cale legală folosirea numelui celebrului traficant în film. Gaviria, din casa lui aflată în Columbia, a recunoscut deschis dispreţul vizavi de serialul american: „Nu vreau ca Netflix, sau vreun alt studio, să filmeze în Medellin ori Columbia filme despre mine ori despre fratele meu, fără permisiunea Escobar Inc.”, declara Gaviria. „Este periculos, fără permisiunea noastră. Este ţara noastră”, a spus bărbatul.
Fratele se mai referea la o scrisoare primită din partea studiourilor, pe un ton ameninţător: „Dacă nu primim ceea ce solicităm, le închidem serialul”. Scrisoarea la care se referea Gaviria era scrisă de către avocaţii Narcos Productions, LLC (NPL), compania din spatele seriei Netflix şi a jocului video Narcos: Cartel Wars.
În scrisoare, se observă că Gaviria a încercat să înregistreze mărcile Narcos şi Cartel Wars în 2016, însă tentativa lui a fost calificată drept „frauduloasă”. Gaviria însă continuă pe tonul arogant „Oamenii din Silicon Valley au telefoane şi produse elegante. Însă nu cunosc viaţa adevărată şi nu ar putea supravieţui în jungla din Medellin sau Columbia. Eu am reuşit”.
Comentând uciderea unui prospector de locaţii în Mexic, Gaviria adaugă: „Netflix ar fi cazul să angajeze asasini plătiţi şi gărzi de corp pentru oamenii lor”.
Sursa: netflix.com

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect