6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Guardians of the Galaxy Vol.2 – pe primul loc în Box Office

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Primul final de săptămână al lunii mai a fost un adevărat succes pentru Gardians of the Galaxy Vol. 2. Filmul a strâns încasări de aproape 2 milioane de lei din vânzarea biletelor în cinematografele din România.
Vedeta clasamentului poate fi urmărită și la Sibiu la Cinema ARTA, în fiecare zi de la 18:30. Pe cel de-al doilea loc în Box Office-ul românesc se află Fast & Furious 8 cu 70.983 de spectatori adunați doar în weend. La Sibiu filmul este încă în cinematograf, în fiecare zi de la ora 16:00. Cel de-al 8-lea film al seriei care îl are în centru pe Dominic Toretto (Vin Diesel) a cedat „tronul” gardienilor și l-a împins pe The Boss Baby pe locul al treilea. O surpriză plăcută este și the Circle, care momentan se clasează pe locul 4.
În ceea ce privește Box Office-ul S.U.A., Guardians of the Galaxy Vol. 2 este și aici pe primul loc, cu încasări de 145 milioane de dolari doar în perioada 5-7 mai.
Premierele săptămânii aduc în centrul atenției extratereștii cu filmul Alien: Covenant (de la 21:15 la Cinema ARTA Sibiu), dar și animațiile Richard the Stork (de la 12:00 la ARTA) și Deep (de la 14:00).

spot_img
spot_img
Ultimele știri

VIDEO: Mai mulți sibieni, printre românii blocați în Dubai

Mai mulți români, printre care și sibieni, sunt blocați în Dubai din cauza fenomenelor meteo extreme din ultimele zile.Sibienii...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect