Acum citesti:
Manager Safety Broker Sibiu: Clienții noștri sunt siguri că întotdeauna le vom susține interesele
Intreg articolul 5 minute de lectura

Manager Safety Broker Sibiu: Clienții noștri sunt siguri că întotdeauna le vom susține interesele

Companie de brokeraj în asigurări cu capital privat 100% românesc înființată acum mai bine de un deceniu, Safety Broker își îndeplinește cu succes misiunea declarată: să crească prin inovație și excelență antreprenorială. Gradul de profesionalism cu care sunt îndeplinite serviciile asumate, precum şi calitatea oferită au au dus la sporirea permanență a portofoliului clienților acestei companii. În ce stadiu se află la acest moment piața asigurărilor din România, dar și ce avantaje au cumpărătorii polițelor de asigurare Safety Broker ne spune Radu Lotrean, manager Safety Broker Sibiu.

Ce valori promovează compania Safety Broker în peisajul firmelor de pe piaţă sibiană?

IMG_5982Scopul nostru este să înţelegem nevoile clienţilor, să îi ajutăm, să le oferim siguranţă și consultanţă în alegerea celor mai bune servicii de asigurare perfect adaptate nevoilor lor. Valorile care ne definesc sunt pasiunea, spiritul de iniţiativă, devotamentul, responsabilitatea, integritatea, respectul şi empatia.

Care sunt principalele produse şi servicii pe care le oferiţi clienţilor?

Noi le oferim clienţilor cea mai bună soluţie în alegerea unui produs de asigurare, selectată din ofertele tuturor firmelor de asigurare. De asemenea, clienţii care încheie poliţa de asigurare RCA prin intermediul firmei noastre, primesc gratuit autovehicul la schimb în cazul în care au fost partea păgubită într-un eveniment rutier şi efectuează reparaţia într-un service partener. Avem consultanţi de daune specializaţi, cu experienţă în domeniul asigurărilor, care întocmesc dosarul de daună al clientului, îl însoţesc la asigurator pentru a se asigura de constatarea corectă a avariilor şi îi oferă consultanţă pe tot parcursul instrumentării dosarului de daună până la soluţionarea acestuia.

Prin ce modalităţi vă recrutaţi clientela?

Majoritatea clienţilor care apelează la serviciile oferite de societatea noastră vin la recomandarea altor clienţi, cunoştinţe sau rude ale acestora. Gradul de profesionalism cu care ne îndeplinim serviciile asumate, precum şi calitatea acestora constituie o dovadă a faptului că tot mai mulţi clienţi ne trec pragul. De asemenea, am dus şi ducem şi o continuă campanie publicitară prin presa locală, site-ul oficial, canale de socializare etc.

Care sunt avantajele pe care consideraţi că le au cumpărătorii poliţelor de asigurare Safety Broker?

Clienţii care apelează la serviciile noastre sunt siguri că întotdeauna le vom susţine interesele în ceea ce priveşte procesul de intermediere a unei poliţe de asigurare prin faptul că le oferim cel mai bun produs de asigurare. Avantejele oferite clienţilor noştri nu se rezumă doar la intermedierea poliţelor de asigurare. În caz de daună, ei vor beneficia gratuit de autovehicul la schimb pe perioada reparației şi de serviciile de consultanţă oferite de societatea noastră în întreg procesul de instrumentare şi soluţionare a dosarelor de daună deschise la societăţile de asigurare.

Cum percepeţi la acest moment piaţa asigurărilor din România?

Consider că la acest moment piaţa asigurărilor RCA din ţară noastră prezintă nişte efecte cu impact social negativ. În opinia mea, adoptarea proiectului de lege RCA de către Parlamentul României a pus capăt unei perioade în care piaţa de asigurări a funcţionat defectuos. Cu toate că scopul acestei noi prevederi a fost de a stabiliza piaţa, în noile prevederi legale se identifică anumite aspecte contrare acestui scop. Până la clarificarea modului în care va fi adoptată noua lege RCA cu respectarea principiului constituţionalităţii, vor exista diferenţe de opinii, precum şi un pericol de instabilizare a pieţii.

Ce asigură succesul unui broker de asigurări?

Viziunea, implicarea, munca, devotamentul faţă de clienţi, calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite.

Cine face parte din echipa Safety Broker? Ce calităţi căutaţi şi apreciaţi la angajaţii dumneavoastră?

IMG_5981Echipa Safety Broker Sibiu este formată din personal specializat, cu vastă experienţă în domeniul asigurărilor, atât pe partea de intermediere a poliţelor de asigurare, cât şi pe partea de daune. În afara atributelor profesionale ce ţin de expertiza acestora în domeniile aferente, pot afirma cu tărie că angajaţii societăţii dovedesc mereu iniţiativă, sunt interesaţi de dezvoltarea profesională permanentă, au abilităţi foarte bune de comunicare, sunt motivaţi pentru profesia exercitată, înţeleg foarte bine businessul, au o capacitate de reacţie şi adaptare rapidă şi fac faţă unui mediu dinamic şi competitiv, unele din cele mai bune calităţi pe care le poate găsi un angajator la angajaţii săi. Totodată, punem mare accent pe formarea profesională continuă, angajaţii urmând periodic cursuri de formare, de specializare, pe diferite domenii pe care activează.

Cum credeţi că va evolua pe viitor piaţa asigurărilor şi ce decizii intenţionaţi să luaţi în acest sens, pentru a ţine pasul?

Odată ce se va ajunge la un consens cu privire la schimbările legislative din ultima perioadă, precum şi încheierea unei perioade dificile pentru piaţa de asigurări, cred că întreagă piaţă se va stabiliza. Ultimele studii din domeniu identifică o creştere uşoară a economiei la nivel mondial, ceea ce duce şi la evoluţia pieţei de asigurări în următorii ani. Astfel, în ciuda faptului că industria de asigurări este marcată de elemente potrivnice, cu o creştere economică moderată, ea totuşi prezintă o capacitate remarcabilă de a răspunde acestei provocări. Cu toate că piaţa de asigurări nu a fost într-un climat tocmai favorabil, pot spune că ultimele cifre ale afacerii Safety Broker Sibiu sunt într-o continuă creştere, atât în ceea ce priveşte procesul de intermediere a poliţelor de asigurare, cât şi a numărului dosarelor de daună pentru care am oferit consultanţă clienţilor. Reuşim acest lucru şi prin aplicarea procesului de îmbunătăţire continuă asupra întregii activităţi pe care dorim să îl aplicăm şi pe viitor.

Cu ce anume v-aţi dori să asocieze publicul compania Safety Broker, la simplă apariţie a brandului?

Siguranţă și încredere în serviciile oferite!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.