Acum citesti:
TOP TECH sărbătoreşte 25 de ani de activitate
Intreg articolul 5 minute de lectura

TOP TECH sărbătoreşte 25 de ani de activitate

 

Profesionalism si servicii de top

Incepand din 1992, TOP TECH, firma cu capital integral romanesc si-a castigat o buna reputatie intre companiile care promoveaza echipamente si solutii IT&C in Romania, fiind constant orientata catre client si calitate.

La nivel national TOP TECH detine sase filiale in : Deva, Sibiu, Medias, Timisoara , Cluj Napoca, Alba Iulia, deservind astfel principalele judete din zona Transilvaniei si o parte din zona de vest a tarii.

TOP TECH este asociata cu tehnologii avansate, calitate si fiabilitate si are parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori din domeniul IT :  HP, Microsoft, Cisco, Toshiba, Dell, Lenovo, Xerox, Canon, Kyocera, Intel, Asus,  D-Link, APC, Lexmark, Adobe, Brother, Epson, BenQ, Kaspersky, Jabra, etc…….

TOP TECH numarul 1 in Romania

Compania ocupa de trei ani consecutiv locul 1 in Romania intre firmele specializate in domeniul repararii calculatoarelor si al echipamentelor periferice. Compania distribuie o gama larga de produse si solutii IT.

Am crescut impreuna cu clientii nostri

Intreaga activitate a firmei este orientate catre satisfacerea clientilor si contribuie prin serviciile oferite, la succesul in dezvoltarea afecerilor acestora. In timp, TOP TECH a dezvoltat un portofoliu larg de peste 2000 de clienti , un procent de peste 60% din acestia sunt clienti fideli care acceseaza periodic sau beneficiaza constant de solutiile oferite de companie.

Service PC-uri, notebook-uri, imprimante si multifunctionale

TOP TECH este centru autorizat de service pentru DELL, HP,TOSHIBA, XEROX, FUJITSU SIEMENS, KYOCERA, BROTHER etc. Calitatea serviciilor de reparatii se datoreaza personalului calificat, dotarii tehnice, pieselor de schimb originale, seriozitatii si promptitudinii.

TOP TECH – firma recunoscuta pentru servicii de printing in zona de centru si vest a tarii

In functie de tipul de contract agreat la achizitionarea unui echipament, clientii firmei pot beneficia de urmatoarele servicii si avantaje: consultanta, auditarea dotarilor si procedurilor de lucru curente in vederea optimizarii fluxului informational si de documente si prezentarea de solutii bazate pe tehnologii de ultima ora cu un cost total de exploatare redus. Se ofera cele mai bune solutii de finantare in functie de necesitatile si disponibilitatile beneficiarului.

TOP TECH asigura interventii rapide, prezentei unui inginer de service la sediul beneficiarului in maxim 2 ore de la momentul sesizarii si echipamente de back-up.

Externalizare IT- Cloud, virtualizare, servere

TOP TECH implementeaza solutii pentru siguranta sporita a datelor, simplificarea infrastructurilor IT, mentenanta, update-uri software, eficientizarea costurilor legate de IT, reducerea riscului de nefuncționare.

 

Sisteme integrate de securitate

TOP TECH este licentiata pentru instalare, asistenta tehnica si service oferind solutii de supraveghere video, detecţie  şi  avertizare  împotriva efracţiei, control acces, detecţie şi avertizare împotriva incendiului. Multitudinea de echipamente şi sisteme existente in domeniul securităţii impune implementarea unui concept modern si inovativ, capabil sa funcţioneze autonom –integrarea soluţiilor într-un singur sistem capabil să asigure cel mai înalt grad de siguranţă  şi confort.

Cablare structurata

Compania TOP TECH ofera solutii de cablare structurata, care reprezinta baza tuturor echipamentelor de comunicatie dintr-o companie si presupune realizarea unei singure infrastructuri de comunicatie ce va putea sustine echipamente de telefonie, calculatoare, servere, routere, switch-uri, camere video si sisteme de securitare. Reteaua trebuie sa permita conectarea rapida, flexibila, eficienta si fiabila a oricarui tip de echipament in infrastructura si sa raspunda cerintelor de securitate.

Sediu nou

In anul 2016, TOP TECH Sibiu s-a mutat intr-o noua locatie situata in P-ta Prahovei 17 si dispune de o logistica imbunatatita pentru a eficientiza serviciile oferite clientilor sai.

In noul sediu, amenajat modern, isi desfasoara activitatea Departamentele de Vanzari, Service IT, Service imprimante si copiatoare, Sisteme de Securitate, Administrativ si Contabilitate.

Echipa formata din peste 90 de specialisti

TOP TECH are peste 90 de specialisti pregatiti sa raspunda oricarei provocari din domeniul IT&C si capabili sa asigure suport si asistenta tehnica specializata

TOP TECH inseamna o echipa unita, dinamica si frumoasa formata din specialisti, oameni dedicati meseriei pe care o presteaza. De aceea TOP TECH investeste constant in perfectionarea si evolutia oamenilor sai, recunoascand astfel valorea resursei umane din cadrul companiei.

Misiunea echipei TOP TECH este de a oferi servicii de calitate clientilor sai , printr-o abordare profesionista si responsabila menita sa ajute la dezvoltarea afacerii, sa fluidizeze procesele operationale, sa reduca eforturile si costurile.

Eveniment Transilvania IT Forum la a IV-a editie

In 24-25 Mai a avut loc la Paltinis a IV- a editie a evenimentului TOP TECH, Transilvania IT Forum, care a reunit mediul de business si comunitatea IT din Transilvania cu cei mai mari producători IT din domeniu.

Cei peste 150 de particicipanti au acces la informaţii și tehnologii de ultimă generație din domeniul IT iar în acest an sesiunile de prezentări au fost susținute de către reprezentanții HP INC, XEROX, KASPERSKY LAB., CISCO, BITDEFENDER, BROTHER, APC, HP ENTERPRISE, EPSON, JABRA, ACER si ZEBRA.

TOP TECH sustine comunitatea locala si se adreseaza companiilor de productie si automotive, administratiei publice si locale, precum si institutiilor de cultura si invatamant.

Contact:

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.