Acum citesti:
Oportunități la Stefanini Sibiu: cursuri gratuite de limba germană și joburi cu beneficii
Intreg articolul 4 minute de lectura

Oportunități la Stefanini Sibiu: cursuri gratuite de limba germană și joburi cu beneficii

Așa cum știm cu toții, Sibiul a devenit în ultimii ani nu numai o destinație atractivă pentru turiștii din țară și din afară, ci și unul dintre cele mai căutate orașe din țară pentru companii. În ultimul deceniu, numeroși angajatori au decis că Sibiul este un oraș cheie pentru ei și și-au deschis birouri aici.

Un astfel de exemplu este Stefanini – o companie braziliană, cu 30 de ani de experiență în livrarea de servicii IT la nivel internațional. Compania este prezentă în 39 de țări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume. România este una dintre cele mai importante piețe la nivelul regiunii pentru Stefanini, drept pentru care de aici sunt coordonate și birourile din Polonia și Republica Moldova ale companiei. Sibiul a fost cel de-al doilea oraș în care și-au deschis porțile, după București. Ce i-a atras la noi? În primul rând, faptul că tinerii noștri sunt bine pregătiți, iar facultățile noastre sunt bine cotate la nivelul întregii țări.

În al doilea rând, avem ceva care ne deosebește de alte orașe din țară: faptul că tinerii sibieni au cunoștințe de limbă germană, iar compania, care deservește numeroși clienți din Germania, Austria și Belgia este în plin proces de recrutare pentru pozițiile de Operator Suport Tehnic (IT Helpdesk Technician).

Pentru cei care nu vorbesc fluent germana, dar vor să înceapă o carieră în cadrul unuia dintre giganții IT la nivel mondial, Stefanini organizează și o serie de cursuri gratuite de perfecționare a nivelului de cunoștințe.

Ca participant potrivit pentru aceste cursuri gratuite, trebuie să vorbești limba engleză la nivel mediu și să ai cunoștințe intermediare de limba germane, interes de dezvoltare în zona IT, Tehnologie sau Suport Clienți, dar și dorința de a învăța continuu.

În timpul cursurilor, vei interacționa cu traineri specializați, vei primi materiale educative valoroase și îți vei putea dezvolta nivelul de germană într-o perioadă foarte scurtă.În plus, înveți într-o manieră distractivă și educativă, împreună cu viitorii colegi.

Când și unde?

  • Timp de 6 săptămâni
  • 6 ore pe zi
  • De luni până vineri, la biroul Stefanini din centrul orașului Sibiu
  • Între orele 10.00 – 16.00 (orarul poate fi flexibil, dacă este necesar)

Înscrierile se pot face trimitand CV-ul la adresa de e-mail jobsro@stefanini.com, iar experiența în domeniu nu este obligatorie.

După finalizarea cursurilor, Stefanini îți oferă posibilitatea de a începe un job nou și de a dezvolta o carieră în zona IT.

Ce responsabilități ai în cadrul job-ului de Operator Suport Tehnic (IT Helpdesk Technician)? Oferi suport clienților prin email și telefon în privința problemelor tehnice, precum resetări de parole, probleme de conectivitate la Internet, setări de email și altele. Documentezi problemele pe care le întâlnești zi de zi în sistemul de ticketing și le transmiți la nivel superior atunci când este necesar, ajutând clientul cu toate informațiile necesare.

Programul de lucru este de luni până vineri, însă există flexibilitate a programului pentru a satisface nevoile angajaților, inclusiv pentru colegii care sunt încă studenți.

Pentru drumul tău către succes în această poziție, ai nevoie de cunoștințe de limba germană și cunoștințe intermediare de limba engleză, dar și motivație pentru a învăța lucruri noi. Trebuie, de asemenea, să fii pregătit să dobândești abilități noi (tehnice, de comunicare), să îți placă să lucrezi în echipă, să fii flexibil și perseverent în gestionarea unei bune relații de lucru cu clienții și colegii. Experiența anterioară în relații cu clienții reprezintă un avantaj și este preferabil să ai abilități dezvoltate de comunicare verbală și scrisă. De mare ajutor este și talentul de a comunica problemele către clienți într-o manieră non-tehnică.

Beneficiile oferite sunt create să răspundă nevoilor angajaților. Compania oferă un pachet salarial atractiv, semnarea contractului pe perioadă nedeterminată și până la 27 de zile de vacanță plătite pe an. Nu în ultimul rând, la Stefanini te poți bucura de sesiuni de masaj și de o cameră de relaxare cu masă de foosball, ping pong si board games. Oportunitățile de educare și dezvoltare pentru angajați se desfășoară continuu, așadar ai parte de training-uri de IT și soft skills livrate de specialiști. Tot aici, ai oportunitatea de a dezvolta o carieră într-un mediu multinațional stabil, în mjlocul unei echipe prietenoase, și tinere.

Poți afla mai multe informații despre joburile disponibile de pe site-ul Stefanini.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.