Acum citesti:
IFM EFECTOR, aproape de clienți, aproape de angajați, aproape de familie
Intreg articolul 3 minute de lectura

IFM EFECTOR, aproape de clienți, aproape de angajați, aproape de familie

Misiunea companiei ifm efector SRL, un reper de referință în Zona Industrială Vest, este aceea de a fi nu un simplu furnizor, ci un real partener. Motto-ul companiei, „close to you”, accentuează apropierea de clienți, contribuind totodată la întărirea brandului ifm efector. Punctul de lucru deschis la Sibiu este o investiție germană, centrată pe producția de senzori, componente vândute ulterior la nivel mondial.

De la fondarea companiei, în anul 1969, grupul de firme ifm și-a optimizat continuu procesele tehnologice în aproape toate domeniile industriale. ifm este unul dintre principalii producatori de senzori industriali.

Piatra de temelie a ifm efector Romania a fost așezată pe 22 iunie 2015.

Productia în Sibiu a primului senzor a început pe data de 23 noiembrie 2015 și, la numai un an de la începerea activității, a fost produs senzorul cu numărul 1 milion.

„Close to you” este mai mult decat un simplu motto, reprezintă filosofia ifm, este abordarea față de client și totodată modul în care se încearcă satisfacerea nevoilor acestuia.
„Close to you” se aplică și în cazul angajaților, ifm fiind o companie cu un management deschis, orientat pe om. „Familia ifm” este formată din oameni onești, cu spirit de echipă, integri și cu inițiativă, valori pe care compania și-ar dori să le regăsească și în viitorii colegi.

Planurile de viitor includ o creștere anuală constantă a numărului de angajați, astăzi în cadrul companiei activând 150 de persoane. Anul trecut, în luna septembrie, a fost inedit faptul că angajatul ifm cu numărul 100 era format din 2 membri ai aceleiași familii.angajatul 100_2

Pentru fabrica de la Sibiu, obiectivul principal este să ofere un mediu de lucru plăcut, în care angajații să-și dorească să petreacă o lungă perioadă din viața lor profesională, toate acțiunile de motivare fiind îndreptate în acest sens. Pe acest considerent, de curând a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului Family Day, prilej atât de prezentare a locului de muncă și celor dragi, cât și de relaxare si petrecere a timpului într-o atmosferă prietenoasă.

caseta angajat (1)
caseta angajat (2)caseta angajat (3)
caseta angajat (4)
caseta angajat (5)

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.