Acum citesti:
Demo plast vest – expoziție dedicată specialiștilor din industria maselor plastice și nu numai
Intreg articolul 2 minute de lectura

Demo plast vest – expoziție dedicată specialiștilor din industria maselor plastice și nu numai

TEHNIC MEDIA și Revista ,,T&T – Tehnică și Tehnologie”, împreună cu ACAROM, AHK, CCIFER și CCIA Arad, vă invită la Arad, miercuri, 21 iunie, începând cu ora 10.00, la conferința de presă și apoi la deschiderea oficială a primei editii Demo Plast Vest [Expo & Forum & Brokeraj], expozitie care se adresează specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice, cauciucului și materialelor compozite.

La conferința de presă vor participa Onuț ILIESCU, Director General TEHNIC MEDIA, Gheorghe SECULICI, Președinte CCIA Arad, Bogdan NESTOR, General Manager WITTMANN BATTENFELD România Gelu MATEESCU, Director General LEMAN INDUSTRIE, inițiator proiect Centru de Competențe în Plasturgie, Raluca CIBU-BUZAC, Director, Direcția Politici Regionale și Internaționalizare ADR Vest, precum și reprezentanți ai autorităților locale.

50 de companii, mari branduri internaționale, dar și importanți producători cu capital autohton sau extern prezenți în cadrul Expoziției, au pregătit pentru vizitatori surprize inedite, în premieră pentru România (detalii despre companiile participante, despre noile echipamente și tehnologii prezentate, precum și despre surprizele pregătite, găsiți AICI).

După evenimentul de deschidere, de la ora 11.00, vor începe conferintele din cadrul Forumului Demo Plast Vest, prima zi având ca temă „Industria de mase plastice din zona de vest – Atragere de noi clienți, furnizori, parteneri și specialiști”. În cea de-a doua zi de Forum, 22 iunie, tema abordată va fi „Industria Auto – client important pentru industria prelucrării maselor plastice – Direcții de dezvoltare”, cea de-a treia zi, 23 iunie, fiind dedicată noutăților tehnologice, sub tema „Noi tehnologii și Inovații – Noi echipamente și materiale pentru industria prelucrării maselor plastice”. În cele 3 zile de Forum Demo Plast Vest sunt invitate importante companii producătoare, asociații și clustere din țară și străinătate, precum și furnizori de top de echipamente și tehnologie (detalii AICI).

Vă așteptăm la Demo Plast Vest, un eveniment construit pentru comunitatea profesioniştilor din industria românească şi dedicat acesteia! În speranța că veți da curs invitației noastre, vă mulțumim și vă stăm la dispoziție cu toate detaliile privind desfășurarea evenimentului.

RSVP: Isabelle Greger – Tel. 0722 216 403; Email: isabellegreger22@gmail.com

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.