Acum citesti:
Şcoala de Şoferi ABC Sibiu Un cadou de la cei mai buni, pentru cei mai buni!
Intreg articolul 4 minute de lectura

Şcoala de Şoferi ABC Sibiu Un cadou de la cei mai buni, pentru cei mai buni!

Ai  fost un elev bun? Ai fost activ, nu ai lipsit de la școală? Ai învățat din greu pentru a obține cele mai bune note? Atunci nu doar profesorii și părinții te vor recompensa, ci și Școala de șoferi ABC Sibiu te va pregăti GRATUIT pentru a-ți lua permisul de conducere!

Școala de șoferi ABC Sibiu susține valorile cu adevărat importante și dorința de a excela, apreciind învățământul sârguincios. Astfel, Școala de șoferi ABC Sibiu își propune să premieze cei mai buni liceeni de clasa a XI -a din cele mai bune licee sibiene: Gheor­ghe Lazăr, Octavian Goga și Samuel von Brukenthal. Liceenii care au obținut în anul școlar 2016/2017 cele mai mari medii la învățătură, vor beneficia de un curs gratuit în vederea obținerii permisului auto, categoria B.

„Acesta este un proiect pilot, intitulat «Sprijinim învățământul sibian» din care dorim să facem o tradiție premiind tinerii cu potențial, încurajându-i, și nu în ultimul rând, confirmându-le faptul că apreciem eforturile pe care le fac la școală, eforturi încununate cu medii exemplare. Aprecierea noastră se concretizează în a le oferi cadou școlarizarea în vederea obținerii carnetului de șoferi, respectiv orele de legislație, orele de conducere, dosarul medical cu toate analizele necesare obținerii permisului auto”, ne-a declarat Narcis Gustoi, patronul Școlii de Șoferi ABC

Dorința conducerii Școlii de Șoferi ABC este aceea de a-i ambiționa pe liceeni să învețe, luptând pentru cele mai bune medii și totodată pentru premiul oferit de ei. Campania va continua și în anii viitori, extinzând oferirea de recompense și în alte licee, astfel că, se vor oferi aceste premii la sfârșitul fiecărui an școlar, cei mai buni elevi având șansa să învețe de la cei mai buni instructori auto, gratis.

„Deși suntem la început de drum, rezultatele obținute de cursanții școlii de șoferi ABC sunt foarte bune și ne fac mândri. De aceea am gândit ca această campanie să premieze cei mai buni tineri sibieni. Întotdeauna cei mai buni se asociază cu cei mai buni! Vrem să motivăm elevii să învețe mai mult și să se depășească pe ei înșiși! Practic facem o investiție în viitorul nostru, Sibiul are nevoie de oameni de calitate pentru a putea evolua”, precizează Nelu Rogoz, directorul școlii.

Școala de șoferi ABC promovează condusul defensiv, disciplinat, un condus în care viața are prioritate.  11 mașini noi, Hyundai I20, cu asistență de plecare din rampă, o mașină automată, și un camion pentru categoria C și E, sunt pregătite pentru cursanți. De asemenea, elevii vor putea să își însușească toate cunoștințele legislative în săli moderne și spațioase, dotate cu aparatură de ultimă generație, calculatoare, proiectoare, și nu în ultimul rând, foarte important, instructori extrem de experimentați, foști piloți de raliuri, premiați la competiții naționale și internaționale. Instructorii Școlii de Șoferi ABC Sibiu au câștigat și în acest an CNVC Rânca sau Cupa Gorjului, Rally Team ABC a luat locul II prin Ioan Rogoz la clasa peste 2000 cc, Bogdan Rusu locul II la categoria debutanți, Gheorghe Badea, locul III, la clasa 1600 cc și Alin Troancă locul III, la cupa Diesel, confirmându-și poziția pe podiumul național în această lună.

Așadar, iată combinația perfectă pentru cei mai buni liceeni ai Sibiului, instructori buni, mașini noi, bază materială performantă, instruire de cea mai bună calitate. Respectăm principiul „cei buni se asociază cu cei mai buni”.

abc1
abc3

Această inițiativă a Școlii de șoferi ABC este apreciată de directorii liceelor din Sibiu, care au fost contactați de conducerea Scolii de Șoferi ABC Sibiu, și care au răspuns prompt acestei propuneri. De asemenea, părinții tinerilor apreciază premiul oferit și așteaptă rezultatele examenului auto. Cu toate acestea, cei mai fericiți și nerăbdători sunt liceenii claselor a XI a, din liceele Gheorghe Lazăr, Octavian Goga și Samuel von Brukenthal, care vor putea merge la Bacalaureat la volanul mașinii. Întreaga acțiune are ca partener media Ziarul Sibiu 100% si postul de radio Kiss FM.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul www.scoalaabc.ro, tel 0369/427496 sau 0725/722701, puteți trece pe la sediul din strada Râului, nr.33, et. 2,în incinta clădirii Flaro.

Școala de Șoferi ABC crede în tine!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.