Acum citesti:
Ziua Porților Deschise la BekaertDeslee, în Miercurea Sibiului
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ziua Porților Deschise la BekaertDeslee, în Miercurea Sibiului

Vineri, 23 iunie, compania BekaertDeslee, unul dintre cei mai mari angajatori din zona Miercurea Sibiului, și-a deschis porțile pentru publicul larg. În cadrul evenimentului au avut loc activități de prezentare a firmei, tombole cu premii, precum și sesiuni de completare CV-uri în vederea angajării. Atmosfera a fost însuflețită de animatori, în spațiile de joacă puse la dispoziție copiilor, oaspeții fiind totodată serviți cu hot-dog, gogoși și limonadă.

Compania BekaertDeslee este principalul producător mondial de materiale textile pentru saltelele de dormit. Locația de producție din cadrul parcului industrial Miercurea Sibiului poate fi supranumită inima Europei, pentru că aici sunt produse și de aici sunt livrate majoritatea comenzilor către Europa și Rusia.

În prezent, compania oferă locuri de muncă stabile, pentru toate nivelele de studii. Atragerea și păstrarea celor mai talentați oameni, instruirea și dezvoltarea personalizată pentru nevoile fiecărui angajat sunt principalele obiective pentru construirea unei echipe de succes.

Reprezentanții firmei sunt interesați îndeosebi de tinerele talente și în acest sens oferă posibilitatea de învățare la locul de muncă, punând la dispoziție slujbe studenților în curs și tinerilor absolvenți.

Compania oferă un program flexibil, pachete salariale avantajoase, precum și posibilitatea dezvoltării profesionale continue.
Pentru compania BekaertDeslee, echipa este produsul cel mai de preț!

BekaertDeslee – Profesionalism. Bună dispoziție. Implicare.

IMG_1652
IMG_1672
IMG_1697
IMG_1661
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.