Acum citesti:
Ofertă de vară la joburi: peste 2.200 de locuri de muncă disponibile
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ofertă de vară la joburi: peste 2.200 de locuri de muncă disponibile

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr total de 2.282  locuri de muncă vacante oferite de 93 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 107 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare respectiv, auditor intern, consilier juridic, director comercial, funcţionar administrativ, inginer software, inginer electroenergetică,inginer tricotaje, confecţii, inginer mecanic, logistician gestiune flux, manager de  produs,  reprezentant comercial sau şef departament, în timp ce 2.175 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

59 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 50 de posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 262 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 53 de locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali. 220 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 26 de locuri de muncă sunt pentru manipulanți mărfuri. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la operator suport tehnic pentru servicii de comunicații electronice, unde sunt oferite 31 de joburi, 16 locuri de muncă fiind oferite și pentru tâmplari. În același timp sunt oferite 50 de posturi pentru electricieni și 58 de joburi pentru operatori la mașini-unelte semiautomate și automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.