8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

Adrian Vasiu, RE/MAX Professionals din Sibiu: Căutăm parteneri de afaceri care doresc să se dezvolte

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Agenția imobiliară RE/MAX Professionals a fost deschisă anul trecut în Sibiu, din dorința fraților Vasiu de a aduce în orașul nostru un brand puternic, lider în domeniu. Compania oferă servicii complete de consultanță imobiliară, asigurând o gamă amplă de servicii, de la evaluare, analiză juridică, analiză comparativă a pieței și până la încheierea tranzacției la notar. Succesul acestei afaceri constă însă în primul rând în faptul că fiecare membru al echipei de consultanți imobiliari este propriul antreprenor, putând să își gestioneze singur timpul și să câștige oricât, în funcție de efortul depus. Adrian Vasiu, administrator RE/MAX Professionals, vorbește despre oportunitățile de dezvoltare oferite consultanților de un brand cu notorietate mondială, dar și despre misiunea companiei: să depăşească aşteptările clienţilor la fiecare tranzacţie.
Ați deschis în Sibiu propria afacere imobiliară, o franciză RE/MAX . Ce avantaje vă oferă desfășurarea activității sub cupola acestui brand?
În anul 2015 am decis împreună cu fratele meu Andrei, să ne extindem aria de business şi în sectorul imobiliar. La sfârşitul lui 2016 am vrut să ducem lucrurile la un alt nivel şi astfel am achiziţionat o franciză RE/MAX şi am deschis în Sibiu biroul RE/MAX Professionals. Avantajele care vin odată cu sistemul și cu brandul RE/MAX sunt în primul rând pentru clienţii noştrii. Aceştia beneficiază de consultanţa unui profesionist atunci când vine vorba despre vânzarea, cumpărarea sau închirierea unui imobil. Fiecare consultant RE/MAX urmează cursuri în domeniu, cursuri care ating atât partea juridică, comercială, cât și evaluarea corectă a proprietăţii sau marketing. Un alt avantaj semnificativ vine din puterea reţelei RE/MAX în România şi în Europa sau chiar la nivel global, brandul RE/MAX fiind prezent în peste 100 de ţări. Astfel, un client din Germania sau din Statele Unite ale Americii poate achiziţiona sau vinde un imobil în Sibiu, iar din ianuarie până acum chiar am avut astfel de clienţi.
Ce tipuri de servicii le oferiţi clienţilor dumneavoastră?
Remax ProfessionalsPe scurt, noi oferim clienţilor noştrii servicii de consultanţă imobiliară. Asta nu înseamnă că facem o formă de taximetrie la suprapreţ, plimbând un client de la o adresă la alta şi astfel încasând un comision. Un proprietar care vinde un imobil beneficiază din partea consultanţilor noştri de un serviciu complet, de la evaluare şi până la finalizarea tranzacţiei. Facem o analiză comparativă de piaţă, o analiză juridică, împreună cu juristul nostru, atât în cazul vânzării, cât şi al cumpărării, lucrăm cu cele mai importante portaluri imobiliare din România, ziare locale, servicii de promovare şi marketing de top, colaborăm cu topometrişti, auditori energetici pentru clădiri şi multe altele.
Ce perspective de dezvoltare vedeţi pentru agenţia dumneavoastră?

La fel cum RE/MAX este identificată la nivel global cu înalta calitate a serviciilor, aşa dorim şi noi să fim identificaţi în Sibiu. Ai nevoie de un profesionist în imobiliare, apelezi la RE/MAX Professionals. Pentru a putea oferi clienţilor noştrii o varietate cât mai largă de proprietăţi şi posibilitatea de a vinde cât mai repede, prin colaborare, o proprietate, ne propunem să ajungem la un număr de 25 de consultanţi imobiliari, pentru a putea oferi clienților noștri o varietate cât mai largă de proprietăți și posibilitatea de a vinde cât mai repede, prin colaborare, o proprietate.
Practic, echipa dumneavoastră este formată din persoane care sunt la rândul lor antreprenori, având posibilitatea să îşi gestioneze singure atât profitul, cât şi modul de lucru. Ce presupune concret să devii consultant imobiliar RE/MAX?
Aşa este, consultanţii noştri sunt în adevăratul sens al cuvântului antreprenori. Au posibilităţi de dezvoltare nelimitate. Pot să îşi dezvolte propria echipa, îşi gestionează singuri timpul, pot câştiga oricât doresc, atâta timp cât muncesc. În România avem foarte multe exemple de colegi din RE/MAX care au o cifră de afaceri la fel de mare ca a unei firme. Practic, noi căutăm parteneri de afaceri care doresc să fie independenţi şi să se dezvolte atât profesional, cât şi personal.
Cât de mulţi bani se pot câştigă lunar printr-o astfel de activitate, desfăşurată pe cont propriu?
Depinde de sectorul în care aleg să activeze: comercial, rezidenţial, industrial, face chirii sau vânzări sau ambele. Un consultant mediu, care îşi face treaba bine, poate câştiga mai multe mii de euro la o singură vânzare.
Cum sunt susţinute persoanele care doresc să îşi deschidă propria afacere, dar nu au niciun fel de experienţă în acest sens?
Oricine doreşte să intre în echipa RE/MAX şi să îşi deschidă propria afacere are din partea noastră susţinere deplină la fiecare pas. Iar partea de know-how şi dezvoltare continuă a afacerii vine din partea Academiei RE/MAX. Aşa că fiecare consultant RE/MAX este sprijinit în toate provocările pe care le întâmpină atât timp cât are nevoie. Cei interesați mă pot contacta la tel.0736.375.673, adrian.vasiu@remax.ro

Ce calităţi consideraţi că trebuie să aibă o persoană care doreşte să aibă succes într-o carieră în domeniul imobiliar?

Cred că este necesar un singur lucru – dorinţa de a reuşi şi asumarea muncii necesare. Majoritatea colegilor noştri de succes din România nu au avut experiență în domeniu atunci când au decis să intre în familia RE/MAX. Iar dacă cineva doreşte să facă performanță în acest domeniu noi îi oferim soluţia şi îl sprijinim total.

Cum aţi caracteriza piaţă imobiliară din Sibiu? Care sunt plusurile şi care sunt minusurile faţă de alte oraşe?

Piaţa din Sibiu este efervescentă, cu un mare potenţial de dezvoltare. În Sibiu, lucrurile se mişcă bine şi ne oferă multe oportunităţi. Ca şi minusuri, consider că nu există suficientă consultanţă imobiliară profesionistă.
Ce vă propuneţi pentru viitor, ca antreprenor al unei firme ce activează în domeniul imobiliarelor?

Ne propunem să fim printre cele mai importante agenţii de consultanţă imobiliară din Sibiu. Misiunea noastră este să depăşim aşteptările clienţilor noştri la fiecare tranzacţie.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect