Acum citesti:
Cauciucuri AGRICOLE prin CAR GROUP
Intreg articolul 4 minute de lectura

Cauciucuri AGRICOLE prin CAR GROUP

Cereți garanție pentru orice anvelopă!

Garantie anvelope Car Group (2)

Mii de agricultori din România se bazează pe anvelopele agricole cu care și-au echipat utilajele. Ce faci însă dacă pneurile explodează, fac bolfe sau prezintă defecte de fabricație? Majoritatea agricultorilor sunt nevoiți să scoată bani din buzunar pentru a-și repara cauciucurile (dacă se mai poate) sau pentru a-și cumpăra altele. Clienții CAR Group, însă, știu că nu-și asumă niciun risc, pentru că primesc garanție pentru orice anvelopă cumpărată de la noi!

Oferirea de garanții serioase la achiziționarea de cauciucuri agricole, industriale sau de camion ar trebui implementată de toți distribuitorii de anvelope din România. Din experiența noastră, acest lucru nu se întâmplă peste tot, mulți uitând de client imediat ce a ieșit pe ușă.

CAR Group știe ce înseamnă munca pe câmp și cât de mult contează să beneficiezi de garanție pentru produsele cumpărate. Cu un depozit ce găzduiește peste 6.000 de anvelope noi, second-hand și reșapate, compania este una dintre primele care a oferit și încă oferă agricultorilor garanție chiar și pentru cauciucurile second-hand. „Sfătuim toți agricultorii din România să ceară întotdeauna garanție pentru anvelopele pe care le cumpără. Astfel pot fi siguri că nu rămân cu recolta în câmp și cu tractorul pe pană. Noi oferim clienților CAR Group garanție pentru toate cauciucurile din stoc. Pentru cele la mâna a doua oferim 30 de zile garanție, pentru anvelopele noi acordăm până la 3 ani garanție, iar pentru cauciucurile reșapate clienții noștri primesc 1 an garanție. La CAR Group, clienții care întâmpină situații nedorite pe perioada valabilității garanției primesc un alt cauciuc la schimb sau banii înapoi, în 48 de ore de la returnarea produsului. Așa credem că e corect față de agricultori”, arată Călin Achim, manager CAR Group.

„Mă bucur că le-am găsit și că am rezolvat problema”

Cereți garanție pentru orice anvelopă!

Adrian Ciobanu, un patron de firmă și șofer pe camion din județul Vâlcea, este exemplul perfect pentru situațiile în care garanțiile sunt de folos. La mijlocul lunii iunie 2017, vâlceanul a cumpărat două anvelope dimensiunea 235/75R17.5 și n-a fost mulțumit de produsele primite. Le-a trimis înapoi și a cerut schimbarea lor, iar acum își continuă munca fără griji:

„Eu am mai luat de la CAR Group și astă iarnă două cauciucuri second și au fost bune. Ultima dată, am cumpărat două cauciucuri second, în iunie 2017. N-au fost bune, pentru că unul avea gâlcă și unul era crăpat pe interior. Când am pus anvelopele pe camion și le-am umflat, deja a apărut gâlca. Deci nu puteam să-l folosesc. Iar celălalt, care era crăpat pe interior, n-a avut rost să-l mai pun, pentru că eu car marfă cu camionul și n-am vrut să risc. Dar mi le-au schimbat. Din cele pe care mi le-au schimbat, deja unul avea petec proaspăt pus pe interior. Pesemne că cineva s-a uitat la ele și-a pus direct petecul, ca să nu fie problemă. Acuma le-am pus pe camion și văd că sunt OK. Mă bucur că le-am găsit și că am rezolvat problema.”

Iată și un alt exemplu de situație rezolvată la CAR Group. De data asta e vorba de experiența avută de dl. Gherman din Arad:

„Am avut de la CAR Group o anvelopă Michelin care a explodat, dar, avand garanție, am primit alta la schimb, de aceeași dimensiune. Pe cea explodată am trimis-o înapoi. O să mai colaborăm 100%, pentru că mi se pare că sunteți corecți. Adică, alte firme nu-și recunosc greșelile, numai întreabă când plătesc, dar când trebuie să facă ceva — uită. Dumneavoastră văd că sunteți operativi și sută la sută mai colaborăm. Chiar sunt mulțumit!”

Scopul echipei CAR Group este să mențină șoferii de utilaje agricole și industriale în mișcare, indiferent de domeniul de activitate pe care-l au. Tocmai de aceea sunt foarte serioși atunci când vine vorba de asumarea răspunderii pentru eventualele situații ce pot interveni la produsele livrate. Pentru a vă putea face treaba neîntrerupți, sfatul specialiștilor CAR Group este următorul: cereți garanție pentru orice anvelopă!

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.