5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Târgul de joburi „Career Expo” a ajuns la a treia ediție

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Career Expo2 (2)
De la an la an, târgul “Career Expo” a crescut tot mai mult și se bucură de suportul atât al comunității sibiene, cât și al participanților care sunt prezenți în fiecare an sau care acum participă pentru prima dată. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot să își depună C.V.-urile la companiile prezente la târg, marți, 24 octombrie, în holul Facultății de Inginerie.
Cea de-a treia ediție a târgului de cariere pentru profesioniști și studenți „Career Expo” vine cu o paletă largă de oportunități atât pentru cei care studiază ingineria cât și pentru tinerii veniți de la alte facultăți. Companiile prezente la târg au activitate în mai multe domenii diverse, precum IT, inginerie, resurse umane și vânzări. Angajatorii caută atât persoane cu experiență cât și studenți pe care să îi formeze în interiorul companiei.
Un târg de joburi organizat în interiorul facultății este cea mai bună modalitate de a recruta forță de muncă, iar studenții sunt încântați de această oportunitate. La edițiile anterioare au participat peste 19 companii de top din Sibiu unde s-au adunat aproximativ 1.000 de persoane interesate să îşi găsească un loc de muncă.
Târgul “Career Expo” este organizat de clubul Rotaract Sibiu și pune accentul, potrivit reprezentanților clubului, pe dezvoltare economică și a comunității. Rotaract Club Sibiu este un grup format din 20 de tineri dornici să ajute la dezvoltarea orașului. Pe lângă activităţiile şi acţiuniile pe care le întreprind pentru a se dezvolta personal, profesional şi ca grup, se implică în comunitatea sibiană  în diverse arii de activitate: de la educaţie până la încurajarea dezvoltării sociale, culturale, economice în oraş, şi nu numai, materializate prin proiectele pe care le desfășoară.
Așadar, marți, 24 octombrie, în holul Facultății de Inginerie a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu are loc Career Expo, o nouă ediţie a târgului care aduce joburi pentru sibieni. Evenimentul are loc între orele  09:00 și 17:00, iar participarea este gratuită.
Career Expo3
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect