5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

AGIL, mezelăria bănățeană a Sibiului

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

În Sibiu s-a deschis prima mezelărie bănățeană și primul magazin AGIL. Sibienii pot alege acum dintr-o gamă largă de produse tradiționale din Banat, afumate la fum natural. Se păstrază astfel rețeta tradițională, cât și gustul bun și autentic al mezelurilor. AGIL are și o gamă de produse fără E-uri. Veți putea găsi mezeluri fabricate doar din carne și condimente naturale. Pe etichetele lor sunt trecute, clar și pe înțelesul turturor ingredientele. Este un magazin al cărui prag merită să-l călcați, chiar și din curiozitate.

AGIL este o afacere de familie dezvoltată inițial în Timișoara, după care extinsă în mai multe orașe din țară. Ca orice astfel de afacere totul a plecat de la un vis, în anul 1992. Primul produs înregistrat este „pleskavita”, un sortiment de hamburger adaptat exigențelor culinare ale bănățenilor. De-a lungul anilor, afacerea a crescut și a prosperat, în primul rând datorită respectului pentru clienți, demonstrat prin calitatea produselor. La început sunt doar 3 angajați, după numai 4 ani numărul lor ajunge la 40, iar astăzi AGIL are peste 450 de angajați și o super fabrică verde. În anul 1999 o investiție de peste 250.000 de dolari aduce utilaje de înaltă performanță în industria alimentară. Așa a fost păstrată calitatea produselor și bunul gust. În 2007 România aderă la Uniunea Europeană, fapt care ridică ștacheta standardelor de calitate și mai mult. Activitatea AGIL are de suferit, dar nu se face niciun pas înapoi. Soluții erau, iar piața cerea produsele AGIL. A fost nevoie de elaborarea unui proiect SAPARD, în valoare de 4.6 milioane euro, care a permis construcția unei fabrici moderne, green – field, în zona peri-urbană a Timișoarei. Noua fabrică, finalizată în anul 2007, are o capacitate de 30 tone/zi de produse superioare calitativ, compatibile cu exigențele impuse de UE. De atunci se fac proiecte peste proiecte, totul pentru menținerea standardelor și mulțumirea clienților. Ultimul produs marcă AGIL este și mândria brandului. Un sortiment de produse fără E-uri, fabricate doar din carne și condimente bine alese.

Sibiu, strada Vasile Aaron, bl. 80

În Sibiu s-a deschis cel de-al 61-lea magazin AGIL, pe strada Vasile Aaron, bl. 80, la intersectia cu strada Şureanu. Este un magazin ușor de găsit și greu de ratat, datorită mirosului îmbietor al produselor.
Calitatea lor este certificată de povestea brandului în sine. Când ai o afacere de familie o crești și o îngrijești ca pe propriul copil. Nu-ți permiți să o pui în pericol, nu-ți permiți să-ți bați joc de ea, cu atât mai mult cu cât cei mai importanți susținători sunt clienții pentru care creezi produsele. Mezelurile AGIL sunt proaspete și sigure.
„Sunt convins că oamenii sunt sceptici cu privire la gama noastră de produse fără E-uri, pentru că este ușor să dai o astfel de denumire unui produs și mult mai greu să o dovedești. Ei bine, în compoziția lor punem doar carne, slănină și condimente naturale, nu utilizăm potențiatori de aromă, nici coloranți, nici emulsii și nici nu sunt injectate cu saramură. Nu folosim conservanți artificiali, nitriți de sodiu, polifosfați, ci conservăm produsele doar cu sare și fum. Toate produsele noastre sunt verificate sanitarveterinar și sunt create conform standardelor de calitate și igienă în moderna noastra fabrică”, spune dl. Adi Bordea, director general. Noi n-am rezistat și am încercat produsele AGIL. Au fost alternativa așteptată pentru sandwich-urile copiilor la școală. Într-o lume a aditivilor cum să nu încerci un salam fără E-uri?
Mai multe detalii puteți descoperi și pe pagina web.
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect