16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Autoritățile caută noi investitori în județul Sibiu

Cele mai citite

Oameni de afaceri din 50 de țări sunt invitați să participe la Sibiu, la cea de-a doua ediție a conferinței internaționale „Oportunități de investiții în județul Sibiu. Valoare adăugată afacerii tale”. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean în parteneriat cu Instituția Prefectului – Județul Sibiu și cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu și va avea loc în perioada 10 – 13 iunie.
Programul conferinței va include ateliere de lucru pe diverse teme de interes național și internațional, de la industrie, parcuri industriale, agricultură și industrie alimentară, turism și gastronomie, până la infrastructura de transport, construcții și material de construcții, IT, fiind programate în paralel și întâlniri de afaceri. Pentru prezentarea produselor fabricate în Sibiu, precum și a serviciilor oferite, va fi organizat un pavilion expozițional la Sala Transilvania, la care sunt invitate să participe cele mai reprezentative firme din judeţul Sibiu.

Această conferință internațională este de departe cel mai important eveniment al Consiliului Județean Sibiu din acest an, atât pe linia relațiilor internaționale, cât și în ceea ce privește strategia noastră de dezvoltare economică a județului. Am făcut un prim pas anul trecut, ne-am manifestat deschiderea și sprijinul pentru investiții străine, am stabilit contacte. Anul acesta ne adresăm direct oamenilor de afaceri interesați de domeniile de investiție oferite de județul Sibiu”

, a declarat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Consiliul Judeţean Sibiu a trimis 50 de invitaţii către ambasadele din România, până în prezent confirmându-și prezenţa cinci ambasade: Cehia, Slovacia, Grecia, Belgia şi Azerbaidjan.
Odeta Veștemean

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect