5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Un dulce de poveste… de la BOROMIR. Produs în Sibiu!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

bo1Cât de frumos vin sărbătorile cu Turtă Dulce, căci mireasmele apetisante ale turtei dulci te fac să regăseşti acea atmosferă caldă, plăcută, de sărbătoare, oricând îţi doreşti să aniversezi sau doar să îţi aminteşti de un moment anume de peste an. Pentru că turta dulce este simbolul tuturor sărbătorilor noastre creştine, o ştiu şi micii colindători ce ne vestesc Crăciunul, o ştiu bunicii care o aşează cu evlavie ca dar sub brad şi gospodinele care împodobesc masa familiei, o ştiu şi tinerii care o gustă de Dragobete sau de Valentin, chiar şi de Paşte lângă miel şi ouă-ncondeiate, o ştim cu toţii şi când se lasă post, că e la fel de bună. Și cum să nu iubeşti Turta Dulce, când mâini dibace au plămădit-o cu miere sănătoasă de albine, cu scorţişoară şi ghimbir aduse de departe, trudind aluatul cu blândeţea unui ritual magic?
La Boromir Sibiu, magia se produce în fiecare zi, turta dulce îşi urmează periplul ei obişnuit, frumos rumenită, îmbrăcată în straiele ei foşnitoare, este gata de plecare, ia drumul magazinelor unde aşteaptă ca o mireasă sfioasă şi cuminte să fie aleasă din raft de cumpărători. Iar cumpărătorii au de unde alege! Sunt sortimente pentru toate gusturile. Cât despre ocazii… ce să mai vorbim! Avem Turtă Dulce cu Miere, Turtă Dulce cu Miere şi strasuri de Ciocolată, Turta Dulce Păltiniş, Turta Dulce de Sibiu, Turta Dulce cu Miere şi Portocale, Turta Dulce de Sărbători…fiecare cu farmecul ei, fiecare cu povestea ei, de fiecare dată alta, sau poate aceeaşi poveste spusă în alt fel, sau de altcineva. Noi vă lăsăm să le descoperiţi singuri, rând pe rând şi să vă bucuraţi de ele cu aceeaşi plăcere cu care vă sunt oferite. Pentru că Boromir, aşa cum a promis,în primul rând împarte bucurii.
CONTACT: S.C. Extra Sib S.A. SIBIU, ROMÂNIA, Strada: Şos Alba Iulia, nr. 70, Sibiu, Telefon: 004.0269-229.077 Fax: 004.0269-229.034, Email: office.sibiu@boromir.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect