Acum citesti:
Mâine începe târgul de nunți Sibiu Wedding Days
Intreg articolul 2 minute de lectura

Mâine începe târgul de nunți Sibiu Wedding Days

A mai rămas doar o zi până la deschiderea celui mai mare târg de nunți din Sibiu: Sibiu Wedding Days. Peste 85 de expozanți cu servicii și produse din domeniul nunților se pregătesc să întâmpine viitorii miri cu oferte și promoții speciale, timp de trei zile, la Redal Expo.

Programul de vizitare al expoziției este următorul: vineri, 10.02.2017 – 12:00-20:00, sâmbătă, 11.02.2017 – 10:00-20:00, duminică, 12.02.2017 – 10:00-18:00.

Workshopuri dedicate mirilor, concerte și demonstrații de coafura și make-up

Pe parcursul celor trei zile de târg, organizatorii și partenerii evenimentului au pregătit pentru vizitatori numeroase workshopuri de interes direct pentru cei care urmează să se căsătorească, pe tematici precum: “Organizarea unei nunți de vis”, ”Mireasă cu stare de bine” sau “Cele mai frecvente probleme care apar în alegerea muzicii și a entertainmentului de nuntă”.

Totodată, participanții vor putea asista și la recitaluri susținute de banduri și artiști cunoscuți din Sibiu, printre care: DreamCatchers, Anca Mărginean, All Sound Sibiu. Viitoarele doamne vor putea afla de la specialiști în domeniu care sunt tendințele în materie de coafură și make-up pentru mirese, din cadrul unor demonstrații live, ce se vor desfășura pe scena Sibiu Wedding Days. Iar pentru ca programul să fie complet, sâmbătă, de la orele 17:00, va avea loc și o prezentare de rochii de mireasă, susinută de expozanții târgului.

Evenimentul se va încheia duminică, odată cu marea extragere a tombolei, de la orele 17:00, în care sunt puse în joc premii importante: o nuntă cadou pentru 150 de personae, o rochie de mireasă, voal pentru mireasă, buchete de flori, artificii de tort și albume foto.

Programul târgului este disponibil pe site-ul www.sibiuwedding.ro și pe pagina de Facebook, www.facebook.com/TargDeNuntiSibiu.

Sibiu Wedding Days este un eveniment organizat de Daka Expo.

Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție!

Iulia Macrea

0749.140.050

iulia.macrea@rosu.ro

Program swd

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.