Acum citesti:
„Antreprenorii Viitorului” – concurs provocare pentru tineri
Intreg articolul 2 minute de lectura

„Antreprenorii Viitorului” – concurs provocare pentru tineri

Clubul Mediaș Networking în parteneriat cu Asociația Întreprinzătorilor de pe Târnave invită tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani la concursul de planuri de afaceri “Antreprenorii viitorului”. Scopul concursului este promovarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor. Concursul se va desfășura în paralel în Mediaș și Târnăveni în perioada 10 aprilie-17 mai 2017. Între 10 aprilie și 10 mai se primesc planurile de afaceri ale participanților, iar între 10 și 17 mai sunt programate semifinalele concursului. În 17 mai are loc susținerea live a planurilor de afaceri în finala concursului și premierea câștigătorilor.
Participanții se pot grupa în echipe de maxim 3 persoane iar pentru a participa trebuie să trimita prin e-mail la adresa contact@mediasnetworking.ro, pe sablonul concursului un plan de afaceri care să țină cont de ideea de afacere care trebuie să răspundă unei nevoi din piața locală, regională, națională sau internațională, din orice domeniu de activitate, planul de afaceri să poată fi implementat, iar toate informațiile din cadrul șablonului să fie completate și argumentate
Juriul concursului este compus din oameni de afaceri, membri ai Mediaș Networking Club și ASITAR Târnăveni. Se vor premia primele 3 planuri de afaceri cu cel mai mare punctaj. Premiile oferite sunt în bani, respectiv produse și servicii ale membrilor Medias Networking Club și ASITAR. Premiul I va fi recompensat cu 1.200 de lei, premiul 2 cu 900 de lei și Premiul 3 cu 600 de lei. Câștigătorul concursului va primi suport în cazul implementarii efective a  planului de afaceri.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.