Acum citesti:
Principesa Muna a Iordaniei, DHC al ULBS
Intreg articolul 2 minute de lectura

Principesa Muna a Iordaniei, DHC al ULBS

Principesa Muna Al Hussein a Regatului Haşemit al Iordaniei a primit, joi, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu în cadrul unei ceremonii la care au participat principesa Margareta și principele Radu Duda. 

„Este un moment măreț. Acum este timpul pentru a reafirma implicarea mea în slujba oamenilor și în sprijinul domeniului medical național, regional și global. Misiunea mea are implicații majore în viața mea și am fost recompensată cu multe oportunități de-a lungul acestei cărări. Am lucrat cu și pentru poporul meu, dar și cu oameni din întreaga lume. Vă mulțumesc pentru prețuire”, a declarat Alteța Sa Regală, Principesa Muna Al Hussein a Regatului Haşemit al Iordaniei, după primirea distincției.

Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa confirmă relevanța și semnificația culturii pentru Universitatea Lucian Blaga din Sibiu ca dimensiune esențială a strategiei de dezvoltare. Astăzi, Alteța voastră, comunitatea academică a Universității Lucian Blaga din Sibiu are un moment academic important și pentru aceasta dorim să vă mulțumim și să aveți aprecierile noastre depline pentru că ați acceptat acest titlu de onoare al Universității. Sunt convins că acum comunitatea noastră academică a devenit mai bogată și sunt convins că activitatea dumneavoastră în slujba oamenilor va include pe traseu și Universitatea din Sibiu. Va mulțumim și aveți întreaga noastră prețuire, a declarat, la rândul său, rectorul ULBS, Ioan Bondrea.

Principesa din Iordania a sosit în România pentru a participa la cea de-a opta ediție a Congresului de Medicină româno-iordanian care a avut deschiderea tot joi, imediat după ceremonia de decernare a titlului.

La eveniment a participat și ecretarul de stat în MAI Raed Arafat.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.