Acum citesti:
GALERIE FOTO – Mii de elevi din Mediaș sunt, oficial, în vacanța de vară
Intreg articolul 2 minute de lectura

GALERIE FOTO – Mii de elevi din Mediaș sunt, oficial, în vacanța de vară

Așteptată cu multă nerăbdare de către elevi, vacanța a venit. Ziua de 16 iunie a fost ultima zi de școală, clopoțelul punând punct anului școlar 2016-2017. A fost totodată și momentul de bilanț, în care diriginții i-au premiat pe cei mai buni elevi dintre cei buni, pentru rezultatele deosebite din acest an școlar. Edilii Mediașului au fost prezenți la Școala Gimnazială „George Popa” și la Școala Gimnazială numărul 7, din oraș, unde au luat parte la festivitățile de închidere a anului școlar.
La Liceul Teoretic „Axente Sever”din Mediaș, festivitatea a fost deschisă de părintele Achim Sărășan cu un cuvânt de îndrumare pentru liceeni, dar și pentru părinții elevilor și pentru cadrele didactice ale unității de învățământ. Ulterior, directorul unității, Ana-Maria Agîrbiceanu a acordat premii speciale pentru elevii cu rezultate deosebite la concursurile școlare și extrașcolare iar apoi fiecare diriginte a premiat cele mai bune rezultate la invățătură din acest an școlar.
Pentru elevii claselor IX-XI urmează o vacanță binemeritată, în timp ce pentru absolvenții claselor a XII-a continuă emoțiile susținerii probelor examenului de bacalaureat. În ultima săptămână a lunii iunie absolvenții vor susține probele scrise ale examenului maturității.

Inchidere an scolar Medias 1
Inchidere an scolar Medias 2
Inchidere an scolar Medias 3
Inchidere an scolar Medias 4
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.