Acum citesti:
S-au deschis centre de informare pentru înscrierea la facultăți
Intreg articolul 2 minute de lectura

S-au deschis centre de informare pentru înscrierea la facultăți

Astăzi, 10 iulie încep, au început în majoritatea cazurilor, înscrierile la facultățile Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Astfel, în vederea orientării și îndrumării candidaților la admiterea din cadrul facultăților ULBS, a fost deschis un punct de informare central, la sediul Rectoratului de pe Bulevardul Victoriei Nr. 10. Aici, candidații pot primi informații cu privire la locațiile în care se fac înscrieri pe diverse domenii, pot avea acces la pliante informative și pot realiza copii xerox necesare completării dosarelor de concurs.

Pentru sesiunea aceasta scoase la concurs 5.193 de locuri pentru studiile de licență și masterat. Dintre acestea, 3.288 sunt locuri pentru studii de licență, 1.680 reprezentând locuri subvenționate (fără taxă).

Pentru studiile de masterat vor fi alocate 1.905 de locuri (923 locuri bugetate). În plus, pentru Invățământ la Distanță și Frecvență Redusă vor fi scoase la concurs 1.030 locuri pentru învățământul de licență și 345 la master.

Cele mai multe locuri, 880, vor fi disponibile la Facultatea de Inginerie, la Facultatea de Științe Socio-Umane vor fi 605 locuri, iar la Facultatea de Științe Economice, 391 locuri.

Calendarul admiterii pentru fiecare specializare în parte poate fi consultat AICI.

Cei care doresc să se înscrie la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS au la dispoziție oferta educațională completă pe site-ul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.