Acum citesti:
Încă o medie de 10 după contestații
Intreg articolul 2 minute de lectura

Încă o medie de 10 după contestații

În urmă cu puțin timp au fost afișate rezultatele finale la examenul de Bacalaureat. Așadar, după rezolvarea contestațiilor promovabilitatea a urcat de la 83,73, la 84,39%. De asemenea, după contestații avem încă o medie de 10.

Este vorba despre Alexandru Frăsie elev care a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. Alexandru fusese notat cu nota 9,8 la examenul scris la Limba și literatura Română, și 10 la Matematică și Informatică. După contestații a reușit să obțină nota 10 fiind, astfel, a treia medie perfectă din județ alături de Irina Floarea Linte, absolventă a Colegiului „Gheorghe Lazăr” și Cristina Hămbășan de la Liceul Teoretic „Gustav Gundisch”, din Cisnădie.

Alexandru Frăsie a terminat specializarea Științe ale Naturii. Tânărul spune că a învățat constant și, de aceea, nu i-a fost deloc greu. „Este un vis împlinit. Am învățat constant și nu mi-a fost deloc greu. Am avut timp și de prieteni și de ieșit și de toate. Dacă înveți tot timpul nu este greu”, a declarat Alexandru. Vrea să urmeze Politehnica la Cluj-Napoca, specializarea Calculatoare și e mândru de realizarea sa.

Din tabelul afișat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean reiese faptul că am fost și note mărite, dar și multe micșorate după contestații.

Toate detaliile legate de rezultatele finale la Bacalaureat le găsiți AICI sau pe site-ul Ministerului.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.