Acum citesti:
Se apropie examenul directorilor. Ce trebuie să știe candidații
Intreg articolul 1 minute de lectura

Se apropie examenul directorilor. Ce trebuie să știe candidații

54 de dosare de candidatură au fost depuse pentru concursul de ocupare a funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Sibiu, anunță Livia Crețulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu (ISJ). Dosarele au fost depuse la secretariatul instituției, iar în urma verificării acestora de către o comisie din cadrul I.Ș.J. Sibiu s-a constatat că 36 de dosare au fost complete, iar 18 dosare urmează să fie completate de către candidaţi în următoarele trei zile lucrătoare (10 – 12 iulie 2017), conform metodologiei.

În data de 13 iulie 2017 la avizierul şi pe site-ul www.isjsb.ro se va afişa lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de înscriere şi participare la concurs.

Astfel, candidații care îndeplinesc condiţiile de înscriere şi participare la concurs se vor prezenta la proba scrisă care va avea loc luni, 17 iulie, la Colegiul Tehnic „Independenţa” din Sibiu, str. Gladiolelor, nr. 2. Accesul candidaților în sălile de concurs este permis în intervalul orar 8:00-8:30.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.