Acum citesti:
Gata BAC-ul vine titularizarea
Intreg articolul 2 minute de lectura

Gata BAC-ul vine titularizarea

Dacă elevii au scăpat de emoțiile examenelor din această vară, o parte din cadrele didactice abia acum încep să le simtă. Mâine, 12 iulie se desfăşoară examenul de titularizare în învăţământul preuniversitar.

În judeţul Sibiu s-au înscris pentru acest examen 664 candidaţi, dintre care au fost validaţi 624, conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Un număr de 40 de carde didactice nu au dreptul să participe la concurs deoarece nu au susţinut inspecţia la clasă sau au obţinut notă sub 5 la inspecţia şcolară.

La concurs au fost scoase 123 de posturi titularizabile şi aproximativ 670 posturi rezervate sau vacante cu viabilitate de la 1 la 3 ani.

Concursul se desfăşoară în două centre de examen:

  • Şcoala Gimnazială nr. 18 Sibiu – învăţători / educatoare / învăţământ special ;
  • Şcoala Gimnazială nr. 13 Sibiu – toate celelalte discipline ;

Cadrele didactice pentru a se titulariza pe un post cu viabilitate de cel puţin 4 ani, trebuie să obțină minim media 7, atât la inspecția specială la clasă, cât și la examenul scris. Rezultatele vor fi afişate marţi, 18 iulie. Contestaţiile se depun la sediul IŞJ în zilele de 18 iulie, până la ora 21:00 şi 19 iulie până la ora 15:00. Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi publicate în data de 25 iulie”, spune prof. Livia Creţulescu, purtător de cuvânt ISJ.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.