Acum citesti:
36 de directori cu acte în regulă
Intreg articolul 2 minute de lectura

36 de directori cu acte în regulă

În urma încheierii concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director şi director adjunct au fost declaraţi promovaţi 36 candidaţi (27 – directori şi 9 directori adjuncţi), 8 candidaţi admişi (fără loc), 3 respinşi şi 7 neprezentaţi, conform informațiilor primite de la reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean. Menționăm că diferența dintre candidații admiși și cei promovați este că cei promovați sunt și cei care vor ocupa aceste posturi, iar cei admiși sunt cadrele didactice care au avut un contracandidat și deși au obținut punctaj de promovare acesta a fost mai mic decât cel al contracandidatului.

Directorii care au promovat concursul vor încheia un contract de management cu IȘJ şi un contract de management administrativ – financiar cu primarul unităţii administrativ teritoriale pe raza căreia se află unitatea de învăţământ şcolară, respectiv preşedintele consiliului judeţean pentru unităţile de învăţământ special, pe o perioadă de 4 ani de la data numirii în funcţie”, spune Livia Crețulescu, purtîtor de cuvânt al instituției.

Acolo unde posturile nu se pot ocupa în urma acestui concurs, pentru anul şcolar 2017 – 2018 vor fi numiţi pe funcţiile de conducere – cu detaşare în interesul învăţământului – un număr de 17 directori şi 15 directori adjuncţi.

Pentru concursul desfășurat în perioada 17 iulie – 24 iulie au fost scoase un număr de 44 funcţii vacante de director şi 24 de director adjunct șu au fost depuse 54 de dosare de candidatură (40 pentru funcţia de director şi 14 pentru director adjunct).

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.