Acum citesti:
Mesajele autorităților sibiene la început de an școlar
Intreg articolul 4 minute de lectura

Mesajele autorităților sibiene la început de an școlar

La început de an școlar, reprezentanții instituțiilor publice sibiene au transmis mesaje către elevii care au trecut astăzi pragul unui nou an școlar.

Iată ce le-au urat mai-marii Sibiului celor peste 65.000 de elevi care au început școala în județul nostru:

„Fiecare an școlar este un nou început. Tuturor elevilor sibieni le doresc să pornească în acest an de studiu cu entuziasm și ambiție și să vadă în școală o responsabilitate, una dintre puținele pe care le au la această vârstă frumoasă.
Dragi elevi, vă urez să aveți un an școlar cu rezultate bune, să vă bucurați alături de colegi și să îi faceți mândri pe părinți și pe profesori prin realizările voastre. Totodată, cadrelor didactice le doresc succes și cât mai multe satisfacții din partea elevilor pe care îi instruiesc.”

(Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu) 

Stimați profesori, dragi elevi, stimați părinți,
Vă doresc un an școlar plin de succese, un an în care să vă bucurați împreună de fiecare reușită.
Vă asigur că, în calitate de prefect al județului Sibiu, am dispus luarea tuturor măsurilor necesare bunei desfășurări a procesului de învățământ în județ, astfel ca elevii să aibă șanse egale la educație și să beneficieze de siguranță în școli.

(Lucian Radu,Prefectul Județului Sibiu)

„Dragi elevi, vă doresc să aveți un an școlar cu note bune și rezultate excelente la examene, concursuri și olimpiade școlare. Orele pe care le petreceți în băncile școlii să fie interesante, iar materiile din programa școlară să vă aducă informațiile necesare care să vă ajute în formarea voastră profesională. Profitați la maxim de cei mai frumoși ani, anii de școală. Celor care trec pentru prima dată pragul școlii le doresc să își amintească cu drag de prima zi de școală, iar celor care vă aflați în anii terminali, mult succes la examenele care vă așteaptă.Dragi profesori aveți o misiune dificilă în fiecare an, aceea de a pregăti tânăra generație. Aveți si una dintre cele mai frumoase meserii. Vă doresc să aveți inspirație în cadrul orelor de la clasă și să transmiteți elevilor pasiunea pentru învățătură. Munca dumneavoastră să fie răsplătită prin rezultate deosebite obținute de elevii pe care îi pregătiți la examenele din clasa a 8-a și clasa a 12-a. 
Un nou an școlar plin de realizări!”

(Wiegand Fleischer, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu)

”Clopoțelul sună din nou astăzi în prima zi de școală după o binemeritată vacanță de vară. Este o zi de bucurie și emoție pentru elevii din județul Sibiu.
Dragi elevi, vă doresc să aveți un nou an școlar plin de realizări. Informațiile pe care le acumulați în cadrul orelor să vă ajute de-a lungul anilor să deveniți ceea ce vă doriți. Fiți conștiincioși, pregătiți-vă oră de oră, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Cu siguranță cei mai emoționați sunt astăzi elevii claselor zero, a I-a și a IX-a cărora le doresc să se integreze cât mai bine în colectivitate și să se bucure de anii de școală. Mult succes celor care au examene de bacalaureat și evaluare națională.Dragi profesori vă doresc mult succes și putere de muncă în misiunea pe care o aveți de a-i ghida pe tineri pe drumul cunoașterii și al învățării. Nu va fi o misiune ușoară, ci una plină de responsabilitate. Rezultatele bune obținute de elevi vor fi însă încununarea muncii dumneavoastră de peste ani. Un nou an școlar cu rezultate deosebite!”

(Marcel Constantin Luca, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu)

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.