Acum citesti:
MAGAZINUL TĂU DE JOCURI EDUCAȚIONALE ȘI DE SOCIETATE
Intreg articolul 2 minute de lectura

MAGAZINUL TĂU DE JOCURI EDUCAȚIONALE ȘI DE SOCIETATE

„CLUBUL CU JOCURI” lansează serviciul de  ÎNCHIRIERE JOCURI DE SOCIETATE PENTRU TINE, ȘCOALA, GRĂDINIȚA, COMPANIA TA

Clubul cu jocuri deține o ludotecă dotată cu cele mai cunoscute jocuri și care conține peste 250 de boardgame, jocuri de societate și educaționale.

Clubul închiriază jocuri, atât pentru persoane fizice, cât și pentru școli, evenimente corporate sau team building.

Oferta de închiriere pentru persoanele fizice este de 5 sau10 ron pe zi, cu achitarea unei garanții în funcție de valoarea de retail a jocului.

Jocurile pot fi închiriate pentru minim 24 de ore și maxim 7 zile. Până la sfârșitul lunii septembrie fiecare a patra zi de închiriere este gratuită.

Pentru ȘCOLI și GRĂDINIȚE oferta este personalizată în funcție de vârsta, dar și de numărul copiilor prezenți la activitate.

Pe lângă posibilitatea de închiriere, școlile și grădinițele pot beneficia de serviciile noastre și sub forma unor ore de joacă și relaxare, concepute și susținute de personalul MindSpot.

Deja acest tip de program funcționează cu succes în cadrul unor grădinițe și școli din Sibiu.

Dacă ești cadru didactic și ești interesat de oferta noastră contactează-ne și împreună vom concepe un program de activități ludice pentru clasa ta. Nu uita de programul „Școala Altfel” în cadrul căruia, Clubul cu Jocuri MindSpot poate oferi activități distractive pentru clasa ta.

Oferta pentru companii include atât abonamente lunare ca și beneficii pentru angajați, cât și conceperea de activități tip team building care să urmărească scopuri și rezultate stabilite de comun acord. Dacă faci parte din departamentul HR al unei companii care oferă beneficii angajațiilor săi nu ezita să ne contactezi și vom crea cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Contact: info@mindspot.ro sau tel. 0727757534

Înscriete în grupul de facebook:

Clubul cu Jocuri MindSpot!

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.