Acum citesti:
Au început înscrierile la cea de-a VII-a ediție a Patrulei de Reciclare
Intreg articolul 1 minute de lectura

Au început înscrierile la cea de-a VII-a ediție a Patrulei de Reciclare

S-au deschis înscrierile în ediția a VII-a a programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare. Sute de dascăli din grădinițe, școli și licee din țară se înscriu pentru a deveni Profesori Coordonatori ai echipelor din unitățile lor școlare, pe portalul online.

În program se pot înscrie, din fiecare județ sau sector din București, în medie 10 unități de învățământ ca Patrule școlare și 10 unități școlare ca Suporteri. Grădinițe, școli sau licee din România pot deveni, în acest an școlar, Suporteri ai patrulelor locale. Pentru primă dată, programul acordă și premii pentru școlile suporteri.

Patrula de Reciclare este un program de voluntariat. Organizatorii anunță că anul acesta peste jumătate din cei care au participat la edițiile precedente și-au anunțat deja intenția de a reveni.

În cadrul acestui program ajuns deja la cea de-a VII-a ediție  elevii  împreună cu profesorii coordonatori ai Patrulelor și Suporterii lor, vor începe activități de promovare a colectării selective a deșeurilor electrice, în comunitățile lor, pentru a reduce fenomentul poluării și pentru a proteja mediul.

Înscrierile în Ediția Campionilor se încheie pe data de 20 octombrie 2017, la ora 23.00.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.