Acum citesti:
Intalnire a specialistilor NATO din domeniul cibernetic, la AFT Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

Intalnire a specialistilor NATO din domeniul cibernetic, la AFT Sibiu

Panelul Tehnologie si Sisteme Informationale (IST) din cadrul NATO organizeaza, in perioada 10 – 11 octombrie, in Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu”, intalnirea specialistilor din domeniul cibernetic, eneniment intitulat „Predictive Analytics & Analysis in the Cyber Domain”.

Totodata, in perioada 09-13 octombrie, au loc o serie de intalniri ale grupurilor de lucru din cadrul Panelului cu specialisti din 22 de state si reprezentanti ai Allied Command Transformation (ACT) si NATO Communications and Information Agency (NCIA).

”In cadrul acestor intalniri se urmareste reuniunea expertilor din domeniul cercetarii si dezvoltarii instrumentelor de analiza predictiva pentru folosirea de meta date (hard si soft), cu scopul de a imbunatati intelegerea si de a impartasi opinii despre acest tip de analiza, precum si despre investigarea si identificarea unei cai internationale de progres catre „state of the art” si de implementare a unei predictii a comportamentului cibernetic al adversarului”, anunta organizatorii.

La deschiderea manifestarii au fost prezenti subprefectul Horatiu Marin si vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.