Acum citesti:
Marquardt – în centrul atenției la Noaptea Cercetătorilor 2017
Intreg articolul 2 minute de lectura

Marquardt – în centrul atenției la Noaptea Cercetătorilor 2017

Peste 10.000 de tineri au făcut cunoștință  cu ultimele noutăți din activitatea companiei Marquardt România vizitând standul nostru amenajat la Noaptea Europeană a Cercetătorilor. Universitatea Lucian Blaga, ca organizator al evenimentului, a ajuns la această cifră ca urmare a folosirii unui soft specializat în recunoașterea și numărarea persoanelor, realizat de un colectiv de cercetători de la ULBS.

Standul Marquardt, amenajat în două containere speciale amplasate în curtea Facultății de Inginerie, a fost neîncăpător în fața grupurilor de vizitatori care au venit să vadă produsele companiei și să le experimenteze funcționalitatea, să vadă prin prisma mai multor experimente și simulări procesele de cercetare care sunt motorul producției și succesului Grupului Marquardt.

Informațiile despre companie, departamente și tehnologiile folosite au fost prezentate vizitatorilor și prin intermediul unui sistem modern de panouri de informare. Diversele componente produse la Marquardt Sibiu au fost prezentate “pe viu” publicului și testate cu ajutorul unor simulări, iar componentele produse la Marquardt au putut fi văzute de public și „în acțiune”, în autoturismul Mercedes, care a reprezentat un veritabil magnet pentru public.

Mai multe sute de tineri s-au orientat către un alt punct de atracție, reprezentat de bicicleta electrică dotată sisteme integrate dezvoltate de Marquardt: baterie, monitor, sisteme de comandă și acționare a motorului.

Pentru al doilea an participarea noastră la Noaptea Cercetătorilor a fost o activitate încununată de succes, lucru dovedit și de faptul că, la ora închiderii, vizitatorii nu se dădeau duși de la standul Marquardt.

22255079_1684688614896959_8048010294859244130_o
DSC_0135
DSC_0143
DSC_0152
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.