scoala 8

Educatie 24.11.2017

Acțiune caritabilă a elevilor de la Școala Nr. 8 din Sibiu

Elevii școlii Gimnaziale Nr. 8 din Sibiu, coordonați de profesorii lor, au donat Centrului de plasament pentru copilul cu dizabilități ,,Tavi Bucur” din Cisnădie, precum și persoanelor defavorizate aflate sub patronajul Asociației Femeilor Ortodoxe din Sibiu, câteva sute de kilograme de fructe și legume. Acțiunea a avut loc în perioada 20-24 noiembrie și a marcat ,,Săptămâna fructelor și legumelor donate”.  Aflată sub egida  ,,A-ți învăța copiii să facă binele înseamnă a le lăsa moștenirea cea mai prețioasă”, aceasta a avut ca obiectiv principal ajutorarea persoanelor aflate în dificultate: copii și adulți.

Activitate este cuprinsă în Strategia Națională de Acțiune comunitară, implementată de Mnisterul Educației Naționale , care are ca principal scop creșterea interacțiunii și a incluziunii sociale.

  • Georgiana Stroia

    Frumoasă trairea cu care au îmbrățișat aceasta acțiune cei care au înțeles ca dăruind, primești. Și copilasii noștri, preșcolari la Gradinita nr 42 din Sibiu au fost bucuroși sa ajute. Felicitări tuturor!

Ad