12.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

Tabără de înot pentru tinerii maghiari din județul Sibiu

Cele mai citite

inot Asociația Tinerilor Maghiari din Mediaș organizează timp de o săptămână o nouă ediție a Taberei de Înot. Anul acesta tabăra are 72 de protagoniști din întreg județul Sibiu, care vor avea ocazia să işi însușească cel puțin una din cele patru stiluri de înot. Programul taberei include ore de înot, jocuri în echipă, sesiuni cultural-educative, artistice şi foc de tabără.

„Scopul proiectului a rămas neschimbat față de edițiile precedente, tema principală fiind înotul, dar totodată se pune accentul și pe situația actuală a tinerilor privind implicarea acestora în viața comunității, precum dezvoltarea şi diversificarea acțiunilor de timp liber și implicit prezentarea unui stil de viață sănătos. Totodată, anul acesta vor participa voluntari și din partea partenerilor noștri locali, Consiliul Local al Tinerilor”, a explicat Balázs Botond, președintele Asociației Tinerilor Maghiari.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care pun accentul tinerii organizatori este întărirea şi dezvoltarea relațiilor dintre tinerii maghiari din județul Sibiu, menținerea unei nevoi de comunicare pe care acești tineri o pot dezvolta în limba maternă, și schimbului de experiență dintre ei.

Aflată la cea de a V-a ediție, proiectul se va desfășura în localitatea Vlăhița, Campingul Napsugár, în perioada 26 iulie-2 august 2015.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect