2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Peste 200 de copii sibieni au învățat să dăruiască

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Grădinița cu program prelungit nr. 41 și Școala Gimnazială nr. 8 din Sibiu au fost implicate săptămâna aceasta într-un proiect caritabil dedicat copiilor din centrele de plasament.
Acțiunea, numită ,,Din suflet de copil”, este parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară și a implicat preșcolarii, elevii și profesorii celor două instituții.
Copiii au strâns daruri, în special dulciuri, pe care le-au dăruit colegilor din Centrele de Plasament ,,Speranța” și ,,Prichindelul”. De asemenea, surprize au fost făcute și ,,bunicilor” instituționalizați la azile de bătrâni.
Acțiunea, la care au participat peste 200 de preșcolari și școlari, directorii celor două instituții de învățământ, profesori, dar și parinți, a avut loc joi, 21 aprilie.
Prin gestul lor au dorit să aducă bucurie pe chipul celor cu care viața nu a fost atât de generoasă, acum, în preajma sărbătorilor pascale.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. “Anghel Saligny” va ridica județul

Primarii din județul Sibiu și Consiliul Județean Sibiu s-au mișcat bine în ceea ce privește depunerea proiectelor în programul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect