Acum citesti:
Parada cu vesminte din materiale reciclabile, la Turnu Rosu
Intreg articolul 1 minute de lectura

Parada cu vesminte din materiale reciclabile, la Turnu Rosu

Elevii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Turnu – Roşu au prezentat, marti, o paradă de modă realizată din materiale reciclabile. Această activitate face parte din Concursul Naţional de Educaţie Ecologică şi Colectare  Selectivă ,,Şcoala Zero Waste,, ediţia 2017, al Asociaţiei EcoStuff România, derulat în perioada 13.03.2017 – 12.05.2017.

Elevii şi profesorii s-au implicat realizând aceste costume timp de mai multe zile, iar rezultatele s-au concretizat în creaţiile purtate de elevii şcolii la acest eveniment.

„A fost o încântare să vezi ce au realizat cu multă muncă şi imaginaţie, iar la final s-au bucurat cu toţii”, a decflarat profesoara Anda Şofîlcă.

Toate activităţile derulate timp de două luni (ateliere creative de refolosire a ambalajelor, participarea la plantarea de arbori şi curăţenie în şcoală si localiatate, acţiuni de informare şi colectare selectivă a reciclabilelor, diverse activităţi de cunoaştere a mediului înconjurător, înfrumuseţarea interiorului/exteriorului şcolii etc.), au ca scop final dezvoltarea deprinderilor şi formarea valorilor elevilor pentru a contribui la protejarea mediului şi reducerea poluării.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.