Acum citesti:
Comerciant de parfumuri contrafăcute reţinut de jandarmi
Intreg articolul 1 minute de lectura

Comerciant de parfumuri contrafăcute reţinut de jandarmi

Un bărbat care comercializa parfumuri contrafăcute şi ochelari de soare în centrul oraşului a fost reţinut de jandarmi. Oamenii legii au găsit asupra lui 10 parfumuri cu diferite inscripţii şi 42 de perechi de ochelari de soare, modele diferite, pe care încerca să le vândă trecătorilor şi turiştilor.

„Pe timpul misiunii de menţinere a ordinii și siguranței publice în municipiul Sibiu, echipajul de intervenție din cadrul Jandarmeriei Sibiu a identificat o persoană de sex masculin care comercializa produse contrafăcute în zona centrală a orașului. Ulterior, aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, unde au fost găsite asupra sa 10 parfumuri cu diferite inscripţii precum şi 42 de perechi de ochelari de soare, modele diferite.” a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu

Jandarmii au întocmit toate actele de constatare a infracţiunii iar apoi acestea au fost predate împreună cu bunurile poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Bărbatul este cercetat pentru comercializare de produse contrafăcute.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.