Acum citesti:
UPDATE-VIDEO: Percheziţii la o reţea de producători de ţigări, sunt membri şi din Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

UPDATE-VIDEO: Percheziţii la o reţea de producători de ţigări, sunt membri şi din Sibiu

UPDATE: În urma percheziţiilor poliţştii au ridicat de la membri reţelei de producători de ţigări aproape 53.000 de ţigarete şi peste 160 de kg de tutun. Deasemenea , în locuinţele suspecţilor au fost găsite şi mai multe aparate artizanale utilizate la confecţionarea ţigărilor.

Ştirea iniţială.

Poliţiştii de la Direcţia de Operaţiuni Speciale din Prahova fac astăzi zeci de percheziţii, în mai multe judeţe, pentru destructurarea unei grupări care producea ilegal ţigări, pe care ulterior suspecţii le vindeau. Mre parte din ţigări ajungeau la crescătorii de animale, care le cumpărau pentru angajaţii lor care le supraveghează animalele.

„La data 17 mai a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, având suportul operativ al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 25 de  percheziții la persoane bănuite de producerea și comercializarea de țigarete în afara unui antrepozit fiscal. Descinderile au loc în județele Prahova, Brașov, Sibiu, Dolj, Mureș și Argeș.” se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române

Oamenii legii au constatat că un membru al grupării, din Prahova, ar fi fost cel care ar fi achiziţionat tutunul sub formă de frunze de la mai multe persoane care cultivă tutun. Acesta, împreună cu alte patru persoane, tot din Prahova, ar fi fabricat ţigările.  În urma percheziţiilor, 11 persoane vor fi duse la audieri .

 

viewscnt

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.