Acum citesti:
Principesa Regatului Haşemit al Iordaniei, Doctor Honoris Causa
Intreg articolul 2 minute de lectura

Principesa Regatului Haşemit al Iordaniei, Doctor Honoris Causa

Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va acorda titlul de Doctor Honoris Causa Principesei Muna Al Hussein a Regatului Haşemit al Iordaniei. Ceremonia va avea loc joi, 18 mai, de la ora 13:00, la Sala Thalia.

Principesa Muna a pus bazele primei instituții de educație medicală din Regatul Hașemit al Iordaniei, în anul 1962. De atunci, Alteța Sa Regală a sprijinit continuu domeniul sănătății și cel al educației medicale în Regatul Hașemit al Iordaniei, find președintele de onoare al Colegiului de Infirmieri al Universității Mutah din Iordania. Alteța Sa Regală ține conferințe în întreaga lume pe teme legate de educație medical. (sursa: www.romaniaregala.ro).

La ceremonia organizată de ULBS, alături de mama suveranului hașemit al Iordaniei va participa și Casa Regală a României, la Sibiu fiind prezente Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.

Evenimentul va fi transmis în direct pe www.ulbsibiu.ro.

După decernarea titlului de DHC Principesei Muna Al Hussein, Cele două Case Regale vor participa la cel de al 8-lea Congres Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie, care va avea loc la Sibiu, în perioada 18 – 22 Mai 2017, sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Prințesa Muna Al Hussein.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.