Acum citesti:
Școala Populară de Arte și Meserii ,,Ilie Micu” isi deschide portile vizitatorilor
Intreg articolul 1 minute de lectura

Școala Populară de Arte și Meserii ,,Ilie Micu” isi deschide portile vizitatorilor

Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu“ Sibiu organizează în perioada 17 – 25 mai 2017, Zilele Porților Deschise. Festivalul debutează cu expoziția de pictură cu tema ,,Incrementum” organizată la sediul Bibliotecii Astra (corp B – etaj 1) în perioada 17 – 19 mai 2017, al cărei vernisaj este astazi, 17 mai, de la ora 15:00.

„În cadrul acestui eveniment, vă invităm să ne fiți oaspeți la sediul școlii din strada Avram Iancu, nr. 10, unde în această perioadă vor avea loc ore deschise de canto muzică ușoară și populară, orgă, acordeon, chitară”, spun organizatorii.

Iubitorii de muzică ușoară, chitară și actorie sunt așteptați marți 23 mai, incepand cu ora 15:00 la Biblioteca Astra ( corp B, parter), unde vor avea parte de un spectacol artistic plin de culoare.

Elevii claselor de canto, instrumente de suflat și orgă vor sustine miercuri 24 mai, ora 15:00 un spectacol de muzică popular, la care vor avea ca invitat special, grupul ,,Gorjeanca” al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, prof. coordonator Ion Drăgan.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.