Acum citesti:
Peste 1.500 de locuri de muncă în Sibiu și județ
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.500 de locuri de muncă în Sibiu și județ

La nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile în această perioadă un număr de 1.549  locuri de muncă vacante oferite de 105 angajatori. Din totalul locurilor de muncă oferite 200 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume:  analist calitate, asistent manager, contabil, director vânzări,   inginer software, inginer producţie, inginer mecanic, logistician gestiune flux,  manager proiect, medic medicină generală,  programator, proiectant inginer mecanic,  recepţioner hotel sau specialist achiziţii, în timp ce 1.349 posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii.

87 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 15 posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 175 de locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 50 de locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali. 20 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 8 locuri de muncă sunt pentru manipulanți mărfuri. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, unde sunt oferite 72 de joburi, 33 de locuri de muncă fiind oferite și pentru tehnician-operator la roboți industriali. În același timp sunt oferite 7 posturi pentru electricieni și 273 de joburi pentru operator montaj linii automate. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, operatori la mașini-unelete semiautomate și automate, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.