Acum citesti:
Cum va afecta Brexit cultura? [Consultare publică]
Intreg articolul 50 secunde de lectura

Cum va afecta Brexit cultura? [Consultare publică]

Ministerul Culturii și Identității Naționale a inițiat la începutul lunii mai o consultare publică în România pe tema Brexit-ului și cum le va afecta acest demers pe persoanele și organizațiile ce activează în sectoarele culturale și creative.

Rezultatele consultărilor au rolul de a contura liniile directoare ale politicii de negociere pe care o va purta România în contextul Brexit. Timp de 10 zile, reprezentanții societății civile, organizațiile și societățile non-guvernamentale, precum și agenții economici care operează în sectoarele de activitate culturale sau domenii conexe (industrii culturale și creative, copyright, comerț cu bunuri culturale etc.) sunt invitați să își exprime opinia cu privire la consecințele pe care le-ar putea produce Brexit-ul asupra domeniilor enunțate, din perspectivă bilaterală și multilaterală.

Propunerile, punctele de vedere și observațiile pe această temă pot fi transmise în format editabil până joi, 18 mai, ora 17.00, pe adresa de e-mail: dialogsocial@cultura.ro.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.