Acum citesti:
Trupa Phoenix, în prim-plan la Noaptea Muzeelor, mâncarea în plan secund
Intreg articolul 2 minute de lectura

Trupa Phoenix, în prim-plan la Noaptea Muzeelor, mâncarea în plan secund

Noaptea Muzeelor @ Muzeul ASTRA aduce în aer liber concerte, gogoși, intrare liberă și multă distracție.

Managerul Complexului Național Muzeal ASTRA, Ciprian Ștefan, promite o seară de neuitat în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, acolo unde, la fel ca în fiecare an, distracția va fi cuvântul cheie. Cu trupa Phoenix invitată în premieră la Noaptea Muzeelor, un concert al trupei sibiene Domino și o reprezentație marca Școala de Dans „Ioan Macrea”, evenimentul se anunță a fi unul cu adevărat atrăgător. Managerul spune că își dorește ca cei 23.000 de vizitatori de la ediția din 2016 să revină la petrecerea în aer liber.

„Pe lângă formațiile locale, Domino, Școala de Dans Ioan Macrea și ce mai avem legat de dansuri populare de la Călușerii din Rășinari, în premieră în muzeu va concerta Phoenix. Cred că este o formație iubită de toți, indiferent de vârstă, și ne așteptăm la un număr cât mai mare de oameni. Dorim ca an de an să creștem această ofertă culturală, pentru că dacă tot e intrare gratuită și oamenii vor veni, vrem să oferim același respect pe care și publicul ni-l oferă nou. Adresez o rugăminte însă tuturor, să respecte cu sfințenie locurile special amenajate pentru fumat”, a declarat Ciprian Ștefan.

Dacă anul trecut mâncarea a fost un punct central, de această dată organizatorii vor oferi de-ale gurii, dar la scală mai mică. În afară de câteva gogoși tradiționale și ceva preparate culinare romane, vizitatorii nu vor avea prea multe de degustat. Restaurantele din zonă sunt însă pregătite cu diferite mâncăruri pentru fomiști.

„La târgul de țară am redus activitatea gastronomică, pentru că este destul de greu de gestionat. Vom avea doar câteva rețete de gogoși și cam atât pentru că sunt în muzeu câteva restaurante care oferă produse de bună calitate, în toată această perioadă”, a menționat managerul CNM ASTRA.

Noaptea Muzeelor va avea loc în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, cu intrare gratuită și începere de la ora 18:00. Petrecerea de la scena de la lac se va întinde până târziu la 23:30.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.