15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Bătăușii polițiștilor, arestați preventiv

Cele mai citite

În cursul zilei de marți, cei trei bărbați reținuți de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș în urma conflictului produs în data de 18 mai, în localitatea Ighișul Nou, au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Mediaș a luat față de cei trei bărbați măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. De asemenea, instanța a extins cercetările asupra acestora si cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj.
Vă reamintim faptul că în noaptea de joi spre vineri, doi polițiști au fost răniți după ce au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Ighișul Nou între două familii de romi. În scandal a mai suferit rani si unul dintre scandalagii. Mai multe persoane au fost conduse vineri și sâmbătă la Poliție pentru audieri în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la producerea scandalului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect