17.2 C
Sibiu
joi, martie 28, 2024

UPDATE: Stalpul semaforului de la Ciresica, pus la pamant

Cele mai citite

UPDATE:
Reprezentanții Primăriei Sibiu anunță că s-a dispus verificarea în teren a situației și evaluarea pagubelor, care-i vor fi imputate șoferului vinovat.
„Direcția Tehnică a dispus firmei contractate pentru întreținerea și reparațiile semafoarelor din municipiul Sibiu să verifice în teren situația și să evalueze pagubele în vederea efectuării reparațiilor. Poliția Rutieră va face propriile verificări și va indica vinovatul pentru accident, acesta urmând să achite costul reparațiilor semaforului”, au transmis reprezentanții Primăriei Sibiu, la solicitarea Sibiu 100%.
Stire inițială: 
Semaforul recent instalat în fața complexului comercial de la Cireșica este momentan nefuncțional.
In aceasta dimineata, soferul unei autoutilitare de aprovizionare a agatat firele din zona si a doborat stalpul pe care este montat semaforul.
Mai multe echipaje de politie s-au deplasat la fata locului pentru a stabili ce s-a intamplat, iar soferul vinovat a fost chemat la sediul politiei.
Potrivit politistilor, Primaria Sibiu va trebui sa ia masuri de remediere a defectiunii.
stalp ciresica
 
 
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziția „Epoca de aur: Ieri, (azi) și mâine” de Andrei Pandele ajunge și la Sibiu

După București și Timișoara, expoziția de fotografie a lui Andrei Pandele, organizată de Universitatea Brighton (UK), Asociaţia Culturală Neo...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect