5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

„Sibiul meu”, un proiect de unitate între studenții ULBS

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Aproximativ 30 de studenți din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, afiliați la diferite structuri reprezentative studențești au participat la cea de- a treia ediție a proiectului intitulat sugestiv “Sibiul meu”. Evenimentul este organizat anual, la inițiativa Asociației Studențești Solidus (asociație care activează ca reprezentant al studenților Facultății de Inginerie)
„Sibiul meu”  lansează un mesaj de unitate între studenții ULBS și care se va concretiza în curând printr-un parteneriat mai solid cu unicul obiectiv principal de a iniția proiecte de calitate în beneficiul studenților și comunității. Și, de asemenea, își asumă îndeplinirea mai multor obiective, printre care promovarea orașului studențesc Sibiu, cu toate particularitățile pe care le pune acesta la dispoziția foștilor, actualilor, dar și viitorilor studenți.
În urma unei întâlniri la care au participat mai multe organizații studențești din Sibiu, precum am aminti AS Solidus – Facultatea de Inginerie; Organizația Studenților Farmaciști (OSF) – Facultatea de Medicină și Farmacie; Asociația Studenților Psihologi din Sibiu (ASPS) și Liga Absolvenților și Studenților de la Științe Politice și Relații Internaționale (LASSPRI) – Facultatea de Științe Socio-Umane s-a decis stabilirea unui parteneriat în vederea extinderii unui astfel de proiect la rang de comunitate și nu în sens restrâns, prin promovarea unei singure facultăți din cadrul ULBS.
Studenții s-au fotografiat în punctele cheie ale orașului dorind să individualizeze viața studentului sibian, să surprindă caracteristicile care fac viața de student în Sibiu cu adevărat frumoasă. Printre cele mai importante locații în care cei peste 30 de studenți s-au fotografiat, având alături și mesaje reprezentative, sunt: Biblioteca Central Universitară, Facultatea de Medicină, Parcul Cetății, Piața Mare, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Biserica Evanghelică, Parcul Sub Arini, Complexul Studențesc Parc, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra ș.a. Evenimentul a fost realizabil prin sprijinul obținut din partea conducerii Muzeului Civilizației Populare Tradiționale Astra pentru sprijinul logistic oferit.
Foto credit: Asociația Studențească Solidus


 
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect