Acum citesti:
Trei cetățeni moldoveni lucrau fără contract în Sibiu
Intreg articolul 1 minute de lectura

Trei cetățeni moldoveni lucrau fără contract în Sibiu

Trei moldoveni lucrau ilegal în Sibiu. Polițiștii de la Biroul Imigrări i-au depistat pe cei trei cetățeni din Republica Moldova, în urma unui control la o firmă cu activitate de alimentație publică.
”Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu au desfăşurat, în cursul săptămânii trecute, o acţiune în cooperare cu ITM Sibiu pe linia combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În cadrul acestei acţiuni, echipele mixte au vizat existenţa avizelor de muncă pentru cetăţenii străini angajaţi, modul în care firmele au încheiat contracte de muncă cu aceste persoane şi legalitatea şederii pe teritoriul ţării noastre. Astfel, în urma controlului efectuat la o societate comercială cu obiect de activitate alimentaţie publică, poliţiştii de imigrări au depistat 3 bărbaţi din Republica Moldova, cu vârste între 18 şi 33 de ani, care desfăşurau activităţi lucrative fără a deţine aviz de angajare.” a transmis Biroul Imigrări Sibiu
Reprezentanții firmei au foist amendați cu suma de 30.000 de lei pentru că nu au respectat legea privind angajarea străinilor pe teritoriul țării noastre.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.