13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

UPDATE: Două accidente grave produse aproape în acelaşi timp

Cele mai citite

UPDATE: Accidentul de la Sălişte s-a produs din cauza neacordării de prioritate iar la Ruşi, şoferul maşinii, un bărbat de 70 de ani din Şoroştin, a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe şosea. Bărbatul a reuşit să iasă singur din maşină astfel că nu a mai fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Şoferul are dureri lombare şi a fost transportat la spital.
Ştirea iniţială.
Două accidente grave au avut loc din cauza ploii. Unul dintre ele s-a produs pe DN1, la Sălişte. Două maşini s-au ciocnit iar în urma impactului, o femeie şi un copil de 10 ani au fost răniţi. Celălalt accident a avut loc pe DN14, în apropiere de Ruşi, o maşină s-a izbit într-un cap de pod.
Din primele informaţii, femeia şi copilul răniţi la Sălişte au suferit mai multe contuzii şi urmează să fie tansportaţi la spital.
În accidentul de la Ruşi, o singră persoană este rănită, aceasta a rămas însă încarcerată în autoturism. Victima este însă conştientă.
Poliţiştii urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs cele două accidente rutiere. Cel mai probabil şoferiia u pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la şoseua udă.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect