5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Premii de la ISU Sibiu, cu ocazia Zilei Informării Preventive din România

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Cu ocazia Zilei Informării Preventive din România, marţi 13 mai 2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a desfășurat prin intermediul radio, un concurs cu întrebări din domeniul situațiilor de urgență.

Concursul s-a desfăşurat în data de 13 mai 2014, având destinate ca premii cinci detectoare autonome de fum. Au fost adresate ascultătorilor cinci întrebări din domeniul situațiilor de urgență, la intervale orare diferite. Primele persoane care au răspuns corect au fost desemnate câştigătoare ale celor cinci detectoare autonome de fum oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu și E-on Gaz România

În urma concursului, au fost desemnați câștigători, următorii participanți: Liviu Andrei; Adela Horvath; Ciolac Elena; Rusu Valerica și Stan Oana. Pentru ridicarea premiilor, aceștia s-au prezentat la sediul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu și la sediul Detașamentului de pompieri Mediaș.

Prezent astăzi (joi) la Mediaș pentru înmânarea premiilor, purtătorul de cuvânt al I.S.U Sibiu, Lt. Bianca Săbău ne-a spus:

„Acest concurs s-a desfășurat în data de 13 mai, în colaborare cu E-ON Gaz România, deoarece noi desfășurăm o campanie la nivel național, în interiorul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Campania se numește „Renunță. Improvizațiile sunt catastrofale”, ocazie cu care transmitem importante mesaje de informare, în cadrul mass-mediei (radio, tv, ziar). Scopul acestui concurs, a fost cunoașterea în rândul cetățenilor, modul de comportare în anumite situații de risc și ce comportament să adopte în astfel de cazuri”.

 

 

 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect