16.3 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

Weekend plin de infracțiuni rutiere

Cele mai citite

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale la sfârșitul săptămânii trecute pentru că au condus autoturisme deși nu aveau permis sau pentru că s-au urcat băuți la volan. Vineri noaptea, pe raza localităţii Orlat, poliţiştii au oprit pentru verificări o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis şi au întocmit pe numele acestuia un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Cercetările continuă la nivelul Secţiei 6 Poliţie Rurală Orlat.
Sâmbătă dimineața în jurul orei 3.15, pe strada Siretului din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au identificat în trafic un conducător auto în vârstă de 24 de ani, domiciliat în comuna Boiţa, care, la testarea alcoolscopică, a prezentat un rezultat de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Duminică dimineața în jurul orei 11, în municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un conducător auto care circula la volanul unui autoturism pe Şoseaua Alba Iulia. La testarea cu aparatul etilotest a şoferului, rezultaul a fost de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele său a fost deschis un dosar penal de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Unde ieșim mâine, 17 aprilie, în Sibiu

Iată programul evenimentelor de mâine, 17 aprilie:Atelier "Conectăm Generațiile în Era Digitală"Locație: Str. Oțelarilor 48Data și ora: Miercuri, 17...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect