Acum citesti:
12.524 de vizitatori, la BEER Craft@ Art
Intreg articolul 2 minute de lectura

12.524 de vizitatori, la BEER Craft@ Art

12.524 de vizitatori au participat in perioada 4-6 august la BEER Craft@ Art, primul festival dedicat berii artizanale organizat vreodată în Transilvania, organizat în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.  Potrivit organizatorilor, pe toată durata festivalului s-au consumat peste peste1500 de litri de bere artizanală.
 
 La eveniment au fost prezenți 11 artizani berari și 2 producători de cidru artisanal. Aceștia au adus în Muzeu 28 de sortimente de bere artizanală la sticlă, 29 de sortimente de bere artizanală la draft, 7 sortimente de cidru la sticlă, 2 sortimente de cidru la draft. Ca tipuri de bere vizitatorii au avut de ales între 6 feluri de lager, ‎7 feluri de IPA, dar și între diverse arome cum sunt spre exemplu cele de ciocolată, ceai chinezesc, fructe, mirodenii și condimente meșteșugite.
BEER Craft @ Art a avut și trei producatori culinari: Coana Mare, Full (black angus) si D’ale gurii din Ardeal.
Maria Cojocariu, Fanfara saseaca (Original Fidelen Siebenburger Adjuvanten), BĂEȚII (DJ Vali Bărbulescu&co) și Mircea Vintilă au intretinut atmosfera în cele 3 zile de festival au întreținut atmosfera. Evenimentul a fost organizat de Eco Zen Consult Sibiu în parteneriat cu Muzeul ASTRA.
Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile cu finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.
BEER Craft@ Art
BEER Craft@ Art-3
BEER Craft@ Art-2
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.