Acum citesti:
Peste 1.000 de locuri de muncă în Sibiu și județ
Intreg articolul 2 minute de lectura

Peste 1.000 de locuri de muncă în Sibiu și județ

La nivelul județului Sibiu sunt disponibile un număr de 1.086 de locuri de muncă vacante oferite de 121 de angajatori. Din totalul locurilor de muncă, 52 se adresează persoanelor cu studii superioare. Se caută, printre altele, proiectant inginer mecanic, administrator de rețea de calculatoare, inginer constructor, inginer instalații, inginer electronist, inginer textile, pielărie, logistician gestiune flux, programator, inginer de sistem software, programator, specialist îmbunătățire procese, în timp ce 1034 sunt pentru persoane fără studii superioare.

45 de joburi sunt pentru șoferi de autoturisme, camionete și autobuze, iar 31 de posturi sunt oferite pentru controlori calitate. Alte 310 locuri de muncă disponibile sunt pentru muncitorii necalificați în industria confecțiilor, iar 39 de locuri de muncă pentru lucrătorii comerciali. 21 de posturi sunt oferite agenților de securitate, iar 23 de locuri de muncă sunt pentru manipulanți mărfuri. Ofertă de locuri de muncă se înregistrează și la operator la mașini-unelte cu comandă numerica, unde sunt oferite 27 de joburi, 16 locuri de muncă fiind oferite și pentru stivuitoriști. În același timp sunt oferite 13 posturi pentru electricieni și 76 de joburi pentru operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice. Sibienii aflați în cautarea unei slujbe mai au la dispoziție posturi de operatori mase plastice, ospătari, tâmplari, programatori, stivuitoriști sau vânzători.

Lista completă a posturilor disponibile poate fi consultată la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, strada Morilor numărul 51 A.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.